Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Mr. Jones - Jogában áll meghalni (1993)

Mr. Jones
Filmadatlap
 
17
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Richard Gere
Lena Olin
Richard Gere
Lena Olin
Richard Gere
Richard Gere
Delroy Lindo
Anne Bancroft

Videók (1)

 
HitGirl   2019. 10. 09.

legújabb vélemény

0

Nagyon erős film, bár igen sokáig elkerülte a filgyelmemet, de amikor rátaláltam, nagyon megörültem neki. Gere ismét fantasztikus alakítást hozott, az egyik nagy kedvencem már fiatalkorom óta.

 
Berto49   2017. 09. 10.

0

Viszonylag sok filmjét láttam, de ebben győzött meg igazán, hogy remek színész Richard Gere (magyar hangját zseniálisan szinkronizálta Szakácsi Sándor). A bipoláris zavar más néven mániás depresszió tüneteit olyan élethűen játszotta el, mintha valóba... több»

 
Sniper   2014. 12. 22.

0

Remek színészi alakításokkal tarkított film, de nem egy egyszerű alkotás. Ennek ellenére nem hiszem, hogy veszhetne bárki valamit azzal, ha megnézi.

 
cody0507   2015. 11. 08.

0

Őszintén szólva én nagyon unatkoztam rajta, egyáltalán nem tudott megszólítani. Látom én az erősségeit, de engem hidegen hagyott.

 
Vuk   2016. 05. 27.

0

Gyönyörű dráma, a műfaj kedvelőinek csak ajánlani tudom. Akik szeretik a lassú, elgondolkodtató filmeket, tegyenek egy próbát vele, nem fognak csalódni.

A film összbevétele 8 315 975 dollár volt (imdb.com).

 

Nem lebecsülendő a bipoláris zavar nevű betegség, hiszen a magyar lakosság körülbelül 1%-át érinti.

(Berto49)
 

Michelle Pfeiffer visszamondta a főszerepet, hogy elvállalhassa a Macskanő szerepét a Batman visszatér (1992) című filmben.

(rbernadett)
 

Ahhoz, hogy felkészüljenek a filmre, Richard Gere, Mike Figgis és Eric Roth temérdek kutatómunkát végzett a mániákus depresszió (manapság bipoláris zavar) témakörében. Gere számos ebben a betegségben szenvedő pácienssel találkozott, hogy fel tudja építeni a karakterét.

(rbernadett)