Mr. Jones - Jogában áll meghalni (1993)

Mr. Jones

Lena Olin
Lena Olin
Delroy Lindo
Anne Bancroft

HitGirl   2019. 10. 09.

Nagyon erős film, bár igen sokáig elkerülte a filgyelmemet, de amikor rátaláltam, nagyon megörültem neki. Gere ismét fantasztikus alakítást hozott, az egyik nagy kedvencem már fiatalkorom óta.

Berto49   2017. 09. 10.

Viszonylag sok filmjét láttam, de ebben győzött meg igazán, hogy remek színész Richard Gere (magyar hangját zseniálisan szinkronizálta Szakácsi Sándor). A bipoláris zavar más néven mániás depresszió tüneteit olyan élethűen játszotta el, mintha valóba... több»

Sniper   2014. 12. 22.

Remek színészi alakításokkal tarkított film, de nem egy egyszerű alkotás. Ennek ellenére nem hiszem, hogy veszhetne bárki valamit azzal, ha megnézi.

cody0507   2015. 11. 08.

Őszintén szólva én nagyon unatkoztam rajta, egyáltalán nem tudott megszólítani. Látom én az erősségeit, de engem hidegen hagyott.

Vuk   2016. 05. 27.

Gyönyörű dráma, a műfaj kedvelőinek csak ajánlani tudom. Akik szeretik a lassú, elgondolkodtató filmeket, tegyenek egy próbát vele, nem fognak csalódni.

Nem lebecsülendő a bipoláris zavar nevű betegség, hiszen a magyar lakosság körülbelül 1%-át érinti.

(Berto49)

Michelle Pfeiffer visszamondta a főszerepet, hogy elvállalhassa a Macskanő szerepét a Batman visszatér (1992) című filmben.

(rbernadett)

Ahhoz, hogy felkészüljenek a filmre, Richard Gere, Mike Figgis és Eric Roth temérdek kutatómunkát végzett a mániákus depresszió (manapság bipoláris zavar) témakörében. Gere számos ebben a betegségben szenvedő pácienssel találkozott, hogy fel tudja építeni a karakterét.

(rbernadett)