Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Vélemények: New York-i történetek (1989)

 
fester   2015. 12. 28.

legújabb vélemény

Nekem igazán bejött. Elképesztően sziporkázóak a dialógusok, és noha Nolte karaktere egy kissé idegen a tőle megszokottaktól, szerintem remekül hozta a formáját. Ami talán a film gyengéje, az maga a sztori, egy kissé túl feszesre sikeredett, de még így is túl sok ez a játékidő.

 
azurou   2015. 09. 14.

Íme az eredménye annak, ha Scorsese és Woody Allen összeáll egy közös filmezésre. Nem mondom, hogy egy rossz film, de annyi bizonyos, hogy mindkét rendező stílusából van valami, ugyanakkor túlságosan üti is egymást a kettő. A film koncepciója mintha próbálna több irányba elmenni, nem igazán eldönthető műfajilag milyen sajátosságok is állnak hozzá közelebb. Nem katyvasz ez, inkább amolyan kettősség, ami nem tett jót a filmnek.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.