Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

Éjszakai mesék (2021)

Nightbooks
Filmadatlap
 
14
Szereplők
10
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
BoBamburg   2022. 03. 24.

legújabb vélemény

0

Oké, trailer alapján is levágtam, hogy ez nem egy erős darab, de gondoltam, teszek egy próbát. Jópofa, könnyed, bárki számára befogadható családi soft horror. Célközönség inkább a 12 éves korosztály, mintsem én, így nagy élvezetet azért nem nyújtott.

 
jfruzsi97   2021. 10. 11.

1

Amennyire érdekesnek tűnt, annyira csalódás lett számomra. Elég lapos lett a sztori, néhol elég kínos is volt, amit történt benne. "Meseéhes banya" a végén rakott még egy lapáttal a kínos kifejezésre. Egyszer meg lehetett nézni... nehézkesen.

 
Eastern79   2021. 09. 18.

0
Régi mese új köntösben

A Sam Raimi producerkedése mellett készült fantasy Jancsi és Juliska történetét meséli el egészen újszerűen és meglepően. Inkább sötét mesefilm, mint horror, ha így ül le az ember megnézni, akkor egészen szórakoztató.

 
herkedavid   2021. 10. 16.

1
Nem igazán gyerek mese

Ha valaki azt tervezi, hogy a gyerekével szeretné megnézni, mert nagyon tetszeni fog neki, akkor inkább ne tegye! Nem rossz, az, hogy másképp mutatja be a Jancsi és Juliskát, egész ötletes, de a történet... Na, azzal már vannak gondok. Annyira semmilyen, annyira nem érdekes, hogy 30-40 perc után mindenre is figyeltem, csak nem a filmre.

 
KCintia   2021. 09. 18.

0
Egyedi maga a történet de nem túl fényes.

Ezt a filmet valójában nem tudtam eldönteni, hogy megnézzem-e. Végül rászántam magam, gondoltam egyszer biztos megéri. Konkrétan szerintem tényleg egyszer lehet megnézni. Eléggé gyengécske lábakon állt a színészi játék és a sztori is. Az én véleményem szerint ebből egy sokkal jobb , izgalmasabb és valamivel ijesztőbb történet is kikerekedhetett volna. A vége egyedül talán, amire azt mondom,hogy rendben van.

 
BÉLA Nézhetetlen  2021. 09. 18.

0
Katyvasz

Hát ez valami egy nagy sz*rság.

 
Török389133   2021. 11. 30.

0

A történet valóban nem olyan nagy szám, bár a vége felé már egész jó lesz, viszont akinek van Dolby Atmos hangrendszere, az mindenképp nézze meg, mert a hangzás elképesztő!

 
Összességében tehát egy kellemesen szórakoztató kis rémmesécske volt a Nightbooks. Nem egy világmegváltó darab, de Halloweenkor a gyerkőccel mindenképpen meg lehet nézni. Felnőtteknek sem unalmas, bár sokkal inkább megmosolyogtat, mint hátborzongat. Néha viszont ilyen is kell. :) több»