Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Nyugalom
 
Berto49   2017. 08. 25.

legújabb vélemény

Sokan élből elutasították, talán meg sem nézték, de a rendező miatt, Alföldi Róbert első filmes munkája, ledorongolták. Ugyan Bartis Attila zseniális könyvének gondolatait nem tudta teljes egészében visszaadni (egyáltalában lehet-e tökéletes adaptáci... több»

 
SunnyM   2017. 07. 08.

Gyönyörű, ugyanakkor rendkívül provokatív mű. Mondhatni nem igazán szól semmiről sem, bár ez nem teljesen igaz. Úgy mondanám, a történet nem igazán tart sehová sem, és ez nem is baj, ettől lesz igazán fajsúlyos. Egy kissé lezáratlan, ami igencsak intenzív feszültséget kelt az emberben.


 
issue   2017. 05. 29.

Imádom Bartis Attila regényét, de azt a fajta ornamentalizmust, amit a regény hoz a film egyáltalán nem adja vissza. Nehéz is lenne azokat a belső monológokat, amelyek épp annyira hosszúak, amennyire lenniük kell. Alföldi elég bátor volt, hogy filmre... több»

Makranczi Zalán
Udvaros Dorottya
Hernádi Judit
Nagy Mari
Makranczi Zalán
Udvaros Dorottya
Hernádi Judit
Makranczi Zalán
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.