Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Perfect Blue (1997)

Pâfekuto burû
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
wolfflow   2015. 08. 23.

Fenomenális Pszicho Thriller! Satoshi Kon legjobb filmjének mondják. A bárányok hallgatnak elbújhat.

 
Domino   2016. 12. 02.

Az alapötlet érthető és egyszerű, a legjobb amit kínálni tud, az pedig a kiváló anime-s atmoszféra. Nagyszerűen lavíroz az álom, a valóság és a skizofrénia világai közt...


 
Bernie   2015. 06. 03.

Inkább a történet az, ami jelen esetben számottevő, maga az animáció kicsit elnagyolt. Másodszor biztosa nem nézném meg.

 
Hitchcock és Lynch legjobb pillanatai, összesűrítve egy méltán kultikus anime másfél órájába, ahol a szexuális perverziók, és a vegytiszta pszichológiai-horror, egy formás női test öntőformájában szilárdulnak misszionárius pozícióba. több»
 

Eredetileg élőszereplős filmként akarták elkészíteni, de a gyártás megkezdése előtt több támogató visszalépett, ezért animációs formátumba helyezték át.

(Miska bácsi )
 

Nagy hatással volt a film Darren Aronofsky-ra. Meg is vette a film jogait, hogy később felhasználjon témákat és konkrét jeleneteket a filmjeiben (Fekete hattyú, Rekviem egy álomért).

(Miska bácsi )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.