Piedone Egyiptomban

Piedone D'Egitto

Cikkek

2019.04.10 Thibo84

Piedone, Caputo és Bodo egy igen mozgalmas kalandfilmre invitálják a nézőt, ahol a humor és a pofonok nem maradnak el most sem. Mondjuk, nekem olyan benyomásom volt, hogy Rizzo felügyelő szinte már egy szuperzsaru szintjén áll.

2017.02.17 dulkap

A szokásos Piedone színvonal, szeretető főszereplőkkel, jó kis bunyókkal és szép helyszínekkel. A humor faktor ugyan lehetne erősebb, de így is élvezetes kis záródarabja a sorozatnak.

2016.11.05 Tibor1114

Folytatódik az atyai pofonosztás. Nekem nagy kedvencem és szeretném ha minden kedves nézőnek boldog pillanatokat okozna.Nekem nagyon tetszett .

2017.10.25 Deku

Minden tökéletes volt benne, apróbb hibáktól eltekintve nagyszerű lett igazán remek. Csodálatos volt ennek a filmnek a látványvilága és nem csak az, de a karakterek is igen elismerésre méltó módon voltak megalkotva.

2016.09.22 Macskínó

Az egyik legjobb Piedone rész! Ajánlott mindenki számára aki szereti az öreg Bud Spencer filmjeit! Érdekes a nyomozás, páratlanok (néha párosak) a pofonok és nagyszerűen játszanak a színészek. Ajánlom minden Bud Spencer és Terence Hill rajongónak!