Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
2
Képek
Videók
 
Thibo84   2019. 04. 10.

legújabb vélemény

Piedone, Caputo és Bodo egy igen mozgalmas kalandfilmre invitálják a nézőt, ahol a humor és a pofonok nem maradnak el most sem. Mondjuk, nekem olyan benyomásom volt, hogy Rizzo felügyelő szinte már egy szuperzsaru szintjén áll.

 
dulkap   2017. 02. 17.

A szokásos Piedone színvonal, szeretető főszereplőkkel, jó kis bunyókkal és szép helyszínekkel. A humor faktor ugyan lehetne erősebb, de így is élvezetes kis záródarabja a sorozatnak.


 
Tibor1114   2016. 11. 05.

Folytatódik az atyai pofonosztás. Nekem nagy kedvencem és szeretném ha minden kedves nézőnek boldog pillanatokat okozna.Nekem nagyon tetszett .

 
Deku   2017. 10. 25.

Minden tökéletes volt benne, apróbb hibáktól eltekintve nagyszerű lett igazán remek. Csodálatos volt ennek a filmnek a látványvilága és nem csak az, de a karakterek is igen elismerésre méltó módon voltak megalkotva.

 
Macskínó   2016. 09. 22.

Az egyik legjobb Piedone rész! Ajánlott mindenki számára aki szereti az öreg Bud Spencer filmjeit! Érdekes a nyomozás, páratlanok (néha párosak) a pofonok és nagyszerűen játszanak a színészek. Ajánlom minden Bud Spencer és Terence Hill rajongónak!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.