Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Piedone, a zsaru (1973)

Piedone Lo Sbirro
Filmadatlap
 
18
Szereplők
9
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 02. 21.

legújabb vélemény

1

Guido és Maurizio De Angelis zenéjére a jóságos óriás, maga Bud Spencer osztja a pofonokat. Nagyon jó mozi, hozza a kötelezőt. Zseniális munka, és a bunyós részek a nagy kedvenceim itt is. Kihagyhatatlan.

 
indingo   2019. 05. 29.

0

Azt kapjuk amit megszoktunk a Bud Specer filmektől, egy kerek történetet és sok bunyót. A nápolyi nyomozó történeteinek ez az első része, így kötelező megnézni ha a többire is kíváncsiak vagyunk és persze miét ne lennénk.

 
Thibo84   2016. 06. 18.

0

Egy cikkben olvastam, hogy a Piedone filmek, még a mai gyerekeket is a tv elé szögez. Egyet értek.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

Kényelmetlenül éreztem magam a film alatt mert nem tudtam, hogy sírjak avagy nevessek. Fájdalmasan rossz lett. Tuti bejön sokaknak, de ez most igazán bukta lett.

 
Norbi   2018. 07. 30.

0

Piedone rajongóknak kötelező darab. Imádom ezeknek a filmeknek ezt nem is tudom milyen hangulatát. Mintha leülnél egy pihe-puha kanapéra és azt mondanád hogy pihenjünk..egy más világ.

 
szkodvig   2017. 06. 05.

0

Nagyon jó kis film,jó alakítással és Bujtor István remek hangjával. Számomra a legjobb Piedone rész és talán az egyik legjobb Bud Spencer film habár a többire sem lehet panasz.:)

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

0

Tipikus Bud Spencer film. Gyakorlatilag élvezhetetlen számomra. Annyi pozitívuma van, hogy ez nem vígjáték kategóriában készült. Próbálkoztam de valahogy nekem nem jön be az alakítása.

 

Az egyik autós jelenet leforgatása után Enzo Cannavale (Caputo), aki egy csendőregyenruhában volt, és Bud Spencer egy bank mellett parkoltak le. Egy rendőr arra járt, és hamar rájött, Enzo nem igazi csendőr, és megkérdezte, hogy mit csinálnak éjjel, ketten, mire azt felelte, hogy forgatnak. A rendőr csak akkor vette észre Budot. Azt hitte, hogy bankrablók.

(Thibo84)