80% 248 szavazat
Piedone, a zsaru

Piedone, a zsaru

Piedone Lo Sbirro
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
18
Szereplők (18)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Piedone, a nápolyi kikötő körzetének rendőrfelügyelője sajátos eszközökkel tartja rendben a vagányokat, bűnözőket. Fegyvert nem visel, csak az ökleivel és testi erejével "intézkedik". Az új felügyelő azonban nem ért egyet módszereivel. Egy kábítószercsempész banda felgöngyölítése során a helyzet kiéleződik és Piedonét felfüggesztik állásából. De ez sem zavarja őt abban, hogy leszámoljon a kábítószerbandával.

Rendező: Stefano Vanzina
Ország: Franciaország, Olaszország
Premier (HU): 1975.06.05.
 
2023.12.11 Gamehun638

legújabb vélemény

Több mint 50 éves lesz a film... Még a mai napig élvezhető alkotás. Egyáltalán nem öregszik. Viszont furcsa, hogy mi volt akkor a teljesen elfogadott dolog. Maga a témazene fenomenális. Kicsit sötétebb a film. Nincsenek meg benne még azok a poénos jelenetek.

0
 

Guido és Maurizio De Angelis zenéjére a jóságos óriás, maga Bud Spencer osztja a pofonokat. Nagyon jó mozi, hozza a kötelezőt. Zseniális munka, és a bunyós részek a nagy kedvenceim itt is. Kihagyhatatlan.

1
 
2019.05.29 indingo

Azt kapjuk amit megszoktunk a Bud Specer filmektől, egy kerek történetet és sok bunyót. A nápolyi nyomozó történeteinek ez az első része, így kötelező megnézni ha a többire is kíváncsiak vagyunk és persze miét ne lennénk.

0
 
2016.06.18 Thibo84

Egy cikkben olvastam, hogy a Piedone filmek, még a mai gyerekeket is a tv elé szögez. Egyet értek.

0
 
2017.10.25 Deku

Kényelmetlenül éreztem magam a film alatt mert nem tudtam, hogy sírjak avagy nevessek. Fájdalmasan rossz lett. Tuti bejön sokaknak, de ez most igazán bukta lett.

0
 

Az egyik autós jelenet leforgatása után Enzo Cannavale (Caputo), aki egy csendőregyenruhában volt, és Bud Spencer egy bank mellett parkoltak le. Egy rendőr arra járt, és hamar rájött, Enzo nem igazi csendőr, és megkérdezte, hogy mit csinálnak éjjel, ketten, mire azt felelte, hogy forgatnak. A rendőr csak akkor vette észre Budot. Azt hitte, hogy bankrablók.Szerző: Thibo84

#1