Értelem, érzelem és hóemberek

Értelem, érzelem és hóemberek

Sense, Sensibility & Snowmen

Cikkek
Az Értelem, érzelem és hóemberek (2019) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján olyan karácsonyi románc, amelyet több néző inkább túljátszottnak és kevéssé bájosnak érzett. A film a MAFAB.hu közösségétől 5 értékelés alapján 64%-os tetszésindexet kapott, ami többnyire pozitív eredménynek számít. A vélemények szerint a színészi játék túlzó, az ünnepi hangulat nem igazán működik, a történet pedig nem modernizálja meggyőzően a jól ismert alaphelyzetet. David Winning filmjében Erin Krakow és Kimberly Sustad Ella és Marianne Dashwood testvéreit alakítják, akik karácsonyi partik szervezőiként egy nagy cég vezérigazgatójával, Edward Ferrisszel (Luke Macfarlane) kerülnek kapcsolatba. A romantikus film a feel-good románc, az ünnepi románc és a romantikus vígjáték elemeit ötvözi, de a nézői tapasztalatok alapján inkább a túljátszottság, mint a báj emelhető ki belőle.

Hirdetés

Ella Dashwood (Erin Krakow) és húga, Marianne (Kimberley Sustad) a karácsonyi partik két lelkes szervezője. Új ügyfelükkel, egy nagy cég vezérigazgatójával, Edward Ferrissel (Luke Macfarlane) azonban nem találják a közös… Több

Ország: Kanada
Premier: 2019.11.30.

2020.11.21 Zsófia

Oké, hogy karácsonyi film, de itt azért egy picit eltolódtak az arányok: mintha a színészek nem is csak játszani akartak volna, hanem Karácsonyi Filmben Játszanának. Amitől az egész nagyon gagyi.

2020.09.20 Jackob

Én, bevallom, imádom a szar karácsonyi filmeket, mert mindegyiknek van egy bája - ennek viszont nincs. Biztos lesz, aki élvezni fogja, de nekem ez sajnos nagyon nem tetszett.

2020.03.18 lejov

A színészgárda egész jó, az alaptörténet már évszázadok óta működik, ennek meg nem igazán sikerült a történet igazi modernizálása - de annyi baj legyen, sokat nem is vártam tőle, és pont azt is kaptam.