Sharknado 4 – A negyedik ébredés

Sharknado 4: The 4th Awakens

Cikkek

2017.12.21 Deku

Remek érzéseket keltett bennem a film ami az egész történeten át fenn tudott tartani. A film tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti a figyelmét.

2017.08.15 czigler.nora

Szerintem ez az egyik legjobb része a sorozatnak, én végignevettem az egészet! Nem is értem, hogy a színészek hogy tudnak bizonyos szövegeket halál komolyan elszavalni....

2016.08.05 BloodyMary

Voltak azért megmosolyogtató részei ennek a filmnek, de leszámítva egy-két idegesítő és szerintem felesleges karaktert, ez egy teljesen rendben levő film.

2016.08.01 justynaw

Frenetikus volt! Ennyit már régen nevettem, mint a negyedik cáparöpködős film után. Jók a poénok, a tornádós verzió is bejött, de a cápatámadások elég gyengén sikerültek.

2016.08.03 Bulki

Arra számítottam, hogy ez is egy afféle gyenge kis cápás film lesz és mekkorát tévedtem! Abszolút helyén vannak a film drámai részei és cápás elemei is. A sztori mondjuk kicsit messziről indul, de nem bántam. Helyén voltak a színészek is, minden klappolt.

2016.08.10 Ximpi

Rémesen vicces volt az egész, nagyon élveztem. Szerintem még a színészek is, habár mindenki a maga profizmusával teljesen komolyan vette a filmszerepét. Megkockáztatom, hogy még jobb volt, mint a harmadik epizód.

2016.08.06 daeril

Ez a film mindent beleadott, amit csak ki tudott hozni magából. Nagyon jó csapat dolgozott rajta és megérte. Minden jelenetét élveztem, az elejétől a végéig. Még Hasselhoffot is.