53% 104 szavazat
Tremors 5: Vérvonal

Tremors 5: Vérvonal

Tremors 5: Bloodlines
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
24
Szereplők (24)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
6
Érdekességek (6)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Tremors 5: Vérvonal
Lejátszás
valery  
Michael Gross
Jamie Kennedy
Michael Gross
Jamie Kennedy
Jamie Kennedy
Michael Gross
Jamie Kennedy
Michael Gross
Michael Gross

FILMINFÓ

Az óriási emberevő szörnyek visszatértek, és még nagyobb veszélyt jelentenek, mint korábban. Ezúttal Dél-Afrikában bukkannak fel egy vadrezervátumban, és nem kímélnek semmit, ami él és mozog.

(hp)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Dél-afrikai Köztársaság
Premier: 2015.10.06.
 
2022.06.30 Kóborló

legújabb vélemény

A földalatti kukacok afrikai kalandja

Közel egy hónap alatt, immáron az ötödik alkalommal ültem neki, a Tremors széria soron következő részének és azt kell hogy írjam, pozitívan csalódtam benne. Merthogy mint a harmadik, mint pedig a negyedik rész, finoman szólva sem nyerte el a tetszése... Teljes kritika

2
 
2019.11.02 Syracuse

Hosszú évek után visszatért Burt Gummer, hogy odapörköljön a drabáloknak! Ez eléggé felszopó szöveg, de ez az igazság, én így vártam a filmet és így is néztem végig. Vannak benne bugyuta dolgok, de a látvány és a szövegek még mindig jók, nekem tetszett. Az új szereplőkkel sem volt probléma.

1
 
2017.01.24 valery

A részek előrehaladtával egyre kevésbé tetszik a sorozat... Nem tud újat mutatni , hiányzik az izgalom és a kiszámíthatatlanság. Nincsenek igazi karakterek és összecsapott a történet..

0
 
2017.08.23 penzesisti

Még a gagyi elemek, jelenetek ellenére is bejön a film. Vicces, szórakoztató, könnyed. Kicsit nosztalgikus érzés kerített hatalmába látva a korábbi részeket.

0
 
2016.02.12 tamas84

A zs-kategória rajongóinak biztos be fog jönni, de nagyon nehéz lenne ezt a dolgot filmnek nevezni. Egyszerűen gáz az egész, még akkor is, ha ezt ilyennek akarták.

0
 

A filmvégi stáblistában extra jelenet található.Szerző: Kóborló

#1
 

Akárcsak a második rész óta, ezt a részt is egyből DVD-re készítették, mozis bemutatása nem volt.Szerző: Kóborló

#2
 

A film rendezője Don Michael Paul, úgy vállalta el a rendezői munkát, hogy egyetlen korábbi Tremors filmet sem látott előtte.Szerző: Kóborló

#3
 

A filmben van egy konyhai jelenet, amit az 1993-as Jurassic Park inspirált.Szerző: Kóborló

#4
 

Még a forgatások megkezdése előtt szó volt arról, hogy az első Tremors film főszereplője, Kevin Bacon, akár visszatérne ebben a részben, de végül ez nem valósult meg. Szerző: Kóborló

#5