Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
11
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
indingo   2019. 01. 19.

Nem a megszokott közhelyekkel teletűzdelt szirupos film. Finom szerelmi történet, amellyel akár azonosulni is tudunk.

 
bob.007   2019. 01. 18.

Nem véletlenül díjazták Cannes-ban ezt a filmet, vártam már egy ideje, hogy mikor jut el hozzánk is, de szerencsére végül csak itt van. :) Rohena Gera első egészestés filmje ennél jobb rendezői bemutatkozás nem is lehetett volna, nagyon profi, és mégis tele van lélekkel.


 
shinijimmy   2019. 01. 17.

A Tű, cérna, szerelem nem egy tipikus közönségfilm, de ha rászánod magad, egész biztosan nem fog csalódást okozni. Egészen gyönyörű, megvilágító erejű dráma, tele nagy igazságokkal, de a lehető legkevésbé szájbarágós módon. Megható, amikor kell, humoros, összességében azt kell mondanom, hogy hibátlan.

 
SuperBoi   2019. 01. 16.

Egyszerűen gyönyörű ez a film, a karakterek és maga a történet is elképesztően jól van kidolgozva. Én csakis ajánlani tudom, mivel szerintem ez a film mindenkit egyformán meg tud érinteni. Egy kicsit provokatív talán, de mindenképpen egy hiteles alkotás!

 
danaso   2019. 01. 11.

Eleinte voltak kétségeim a filmmel kapcsolatban, hogy fogom-e tudni élvezni, de nagyon hamar magába szippantott a cselekmény. Nem azt mondom, hogy határozottan dinamikus lenne, de biztos, hogy nagyon le tudja kötni az ember.

 
A rendező leheletfinoman adagolja az úr és a cseléd viszonyrendszeréből az átmenetet a szerelem felé. De, mint egy jóféle Rómeó és Júlia történetben, ez a kapcsolat számos társadalmi béklyó miatt nem működhet. Mi meg persze közben elgondolkodhatunk azon, hogy vajon tényleg a saját életünket tartjuk nehéznek? több»
 
A Tű, cérna, szerelem az a típusú alkotás, amely egyaránt elnyerheti mind a szerzői, mind a könnyedebb filmeket kedvelő közönség tetszését. Bemutatja korunk indiai életét, miközben aktuális mondanivalójával, üzenetével, a jó forgatókönyv és rendezés, valamint a színészek játéka által szórakoztat is. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.