Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
4
Videók
 
adam   2020. 01. 22.

legújabb vélemény

Egy ilyen megalkuvást nem tűrő cím után nem is számítottam másra, mint egy ütős drámára. Nem könnyű téma, nem is volt könnyű megemészteni magát a történetet sem. Nem kis dologra vállalkoztak a készítők, de szerintem nem vallottak kudarcot, legalábbis érezhető az is, milyen állásfoglalást is tettek le ők maguk, ugyanakkor nem akar a történet didaktikusan terelni engem mint nézőt valamilyen irányba.

 
shinijimmy   2020. 01. 21.

Fontos megjegyezni, ez egy romantikus film, viszont szerencsés módon elkerüli azt, hogy valamilyen melodrámába forduljon át. Talán emiatt egy kissé szikár is a narrációja, törekszik arra, hogy objektíven látasson valamit, és így ehhez kellet némi türelem, de ezt nem lehet negítvumként felróni.


 
kodin1   2019. 10. 24.

Érzelmes film, de nem az a fajta rózsaszín, nézhetetlenül szirupos. Sokkal inkább a kiforrottság, megfontoltság jellemzi, szimpatikusak a karakterek, nincsenek fölösleges párbeszédek. És amiért külön plusz pont jár, nem ítélkezik.

 
Toncsi   2019. 09. 27.

Első osztályú dráma, azt boncolgatja, milyen hatással van egy hosszú házasság felbomlása az érintett felekre és a fiukra, aki nem is sejti, hogy valami nincs rendben a családi fészekben. Anette Bening már sok jó filmben bizonyított, és most is hozta a formáját, meg hát nyilván a forgatókönyv és a rendezés is kifogástalan, William Nicholsontól nem is vár mást az ember.

A film összbevétele 109 799 dollár volt (imdb.com).

 

William Nicholson az 1997-es Tűzfény óta nem rendezett egészestés mozifilmet.

(hp)
 

Az Inkább lennék özvegy története a rendező, William Nicholson "The Retreat from Moscow" (Visszatérés Moszkvából) című színművén alapszik.

(hp)
 

William Nicholson rendező a forgatókönyv megírásakor a saját életéből is merített, ugyanis szülei 33 év házasság után váltak el.

(hp)
 

A film forgatása 2018. július 10-én kezdődött meg Seafordban, Sussexben.

(hp)
 

Az Inkább lennék özvegy világpremierje 2019. szeptember 6-án volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.