Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
11
Szereplők
7
Vélemények
21
Képek
2
Videók
 
qwer   2020. 08. 09.

legújabb vélemény

Azt gondoltam, attól lesz különleges ez a film, hogy a második világháborús filmek tömkelege mellett végre a "nagy háborúból" is mutat valamit. Valójában azonban nincs jelentősége, mikor és hol játszódik, mert az allegorikus címtől a karaktereken, a ... több»

 
HercegPeter   2018. 05. 28.

Igazából egy átlagos háborús történet. Megvannak a megszokott karakterek:az újonc, a viccelődő, a komoly, a tiszt és a balhés alak, aki magasról tesz az egészre. Viszont a történet nem mondható kiszámíthatónak. Szeretném kiemelni, hogy a cím nagyon t... több»


 
NGN   2020. 02. 12.

Izgalmas háborús történet, jobban mondva annak is egy kis szelete. Jó színészek és korrektül összerakott látványvilág.

 
alexxx   2016. 11. 04.

Technikailag egészen jól megcsinált valami. Maga a történet megszokott. Azért szerintem Oscart nem kap, de ebben a világban már most bármi megeshet...

 
bbozsi   2016. 12. 17.

Jó atmoszférájú, szépen fényképezett film. Trill Zsolt karizmája mellett a főszereplő játéka is magas színvonalú. Nem ragadott napokra magával, de minden ízében profi műről van szó.

 
Kristofalmos   2016. 12. 17.

Egy hihetetlen fényképezésű,minimál pénzelésű remek magyar világháborús film aminek mind az atmoszféra teremtése,mind a színészi alakítások is emlékezetessé teszik.

 
quentin   2016. 05. 20.

Nagyon jó film! büszkék lehetnek magukra az alkotók. Csak így tovább!

Galéria (21)

Videók (2)

 

A Szürke senkik a magyar filmgyártásban hiánypótló alkotás, hiszen az első olyan hazai film, mely az 1.világháború mozzanatait tárja a közönség elé, és egyben emléket állít az elesett hőseinknek.

(KaTuS55)
 
Mindenesetre ha a Szürke senkikhez hasonló minőségű lenne mostantól minden tévéfilmünk, azt hiszem nem fájna a fejünk a filmművészetünk miatt, azonban az is kiváló húzás lett volna, ha ez az egész csupán egy sorozat első része volna. Kiváló bevezető lenne egy gigantikus alkotáshoz. Álmodozni szabad, nemde?
8/10 több»