(szarka84)Titokzatos veszély fenyegeti az idegeneket egy texasi farmon, és arra kényszeríti őket, hogy összefogjanak az ismeretlen fenyegetés ellen.
(szarka84)A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!
Ez egy alapvetően jó – bár nem túl eredeti! –, ötlet trehány megvalósítása. Lehetett volna ez egy jó sorozat, de több sebből is elvérzett. Egyrészt a történet nagyon nem koherens, még a saját szabályait sem tartja be. Másrészt ezernyi kérdést hagy megválaszolatlanul, vagy éppen bugyuta választ adva rá. SPOILER_________________ (Pl. minden elektromosság megszűnik, de elemlámpák azért működnek; minden állat megzavarodik, de azért a lovak kezesbárányként irányíthatóak, akár a forrás közeléhez is; elvileg a hatókör kör lenne, de gyakorlatilag egy összevissza vonal, ráadásul a szereplők nem mindig vannak a „jó” oldalon belül; honnan tudja McNab, hogy hol a határ; Donaldnak gyakorlatilag szétroncsolódik a fél keze, de pár óra múlva már egy kesztyűben serénykedik; Travis két lőtt mellkasi sebbel egy napig húzza öntudattal, Jamest foglyul ejtve...) SPOIELR VÉGE_____________________ Alapjában egy egyszer nézhető, „langyos víz” sorozat lenne, aminek egy összetevője sem igazán jó, de nem is rossz semmi. Viszont a vége egyértelműen úgy lett megcsinálva, hogy majd a következő évad ad választ a kérdésekre – ezzel szemben a sorozatot elkaszálták, nem lesz következő évad. Így egyértelműen időpocsékolás erre a sorozatra az időt pocsékolni. 1/10.
Nagyon jól összerakott sorozat. Igazán izgalmas, gondolkozni is kell bőven. Kicsit horror, kicsit sci-fi, kicsit posztapokaliptikus. Nehezen indul be, kb. a 3. résznél, de utána csak fogtam a fejem. Csupán azért 4 csillag, mert nem lehet 4,5-öt adni, no meg mert a Kiút nálam az 5-ös.