Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
59
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Helix
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2018. 03. 13.

legújabb vélemény

Az első évad, talán még elviselhető volt, igaz rengeteg komprommiszumokkal, ami tetszett benne az a karakterek személyiség változásai. A második évad viszont olyan szinten lerontotta a halvány reményt az első évad javulására, hogy nem is néztem végig. Beleestek abba, amibe a Walking dead alkotói, igaz ők a 3. évad után. Mindenáron valami nagyon nagy csavart akartak belevinni, ami épp a visszájára fordult. Az első évad sem volt teljesen lezárva, ennek ellenére valami ütős folytatást erőltettek a nézőkre.

 
lakilúk   2016. 02. 03.

Hát én sem vagyok teljesen meggyőzve, de azoknak, akik pár rész után elkaszálták a sorozatot, azt ajánlanám, hogy nyugodtan vállaljanak be néhány részt, mert jó irányba tart a széria. Értem én a fanyalgókat is, a Helixnek megvannak a maga furcsaságai, de még ezekkel együtt is teljesen élvezhető, és azt is mondanám, hogy némileg újszerű. Nekem ez ebben a formában még nézős, ha tudják növelni a második évadra a színvonalat, akkor velem számolhatnak.


 
hansi13   2016. 01. 27.

Ezt is megértük, kaptunk egy biohorror-szériát, de azt hiszem, ettől a legtöbben egy kicsivel többre számítottunk. Leginkább az operatőröket tudom dicsérni, mert látványra elég jó kis atmoszférát rittyentettek össze, de a többin azért még dolgozni kéne egy kicsit. Lehet még ebből valami, de én már nem sok időt adok neki.

 
tamas84   2015. 11. 18.

Ami a sorozatokat illeti, a Helix számomra egyértelműen egy negatív csalódás. A promók alapján már nagyon vártam a szériát, de már a pilot sem azt nyújtotta, amit vártam. Meg is lepődtem, hogy berendelték belőle a második évadot, szerintem velem már nem kell számolniuk. Ennyi klisét már rég láttam egy helyen.

Neil Napier
Billy Campbell
Matt Long
Jordan Hayes
Jordan Hayes
Neil Napier
Matt Long
Neil Napier
Jordan Hayes
Neil Napier
Billy Campbell
Neil Napier
Neil Napier
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.