Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
20
Szereplők
1
Vélemények
7
Képek
2
Videók

 
Yosihiro   2020. 03. 08.

legújabb vélemény

Afrika Királynője

Igazából jobbra számítottam a film kapcsán. Nekem a színészi alakítások miatt csúszott le a film a négy csillagról. A történet jó és a rendezés sem rossz az akkori technológiát figyelembe véve. A történet maga romantikus némi kis kalanddal és a happy end a végén azért jól sikerült. A színészi alakításoktól többet vártam. Bár itt hozzászólást nem láttam igazából nem hiszem, hogy csak én láttam ezt a filmet. Attól függetlenül hogy csak a két föhös szerepel a film nagy részében még nem szorul háttérbe a mellékszereplök akik a filmet felemelik épp az alacsony színvonalból. A természeti képeket próbálták belecsempészni a filmbe ami szintén egy érdekessége a filmnek. Összességében a film rendezése és a szereplők elérik a közepes szintet. A történet sem tud feljebb emelkedni a filmen . A hangi effektek és zene jónak mondható. Így a kapott érték egy erős három csillag. Igazából kellemes kikapcsolódás a film unatkozni nem fogunk rajta. Csak ajánlani tudom a megnézését. Üdv Yosi

Katharine Hepburn

A film összbevétele 10 750 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 2. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1951-ben.

(dulkap)
 

Az 1998-as évben az Amerikai Filmintézet összeàllított egy listàt, amely tartalmazza a filmtörténet 100 legjobb amerikai alkotàsàt. 2007-ben, 10 év elteltével felülvizsgàltàk a gyűjteményt, ismét megvàlasztottàk a legjobbakat. Jelen film a 65. helyen àll ezen a listàban.

(Bogi87)
 

Humphrey Bogart-nak ez volt az egyetlen szerepe karrierje során, mellyel Oscar díjat nyert.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.