Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
32
Képek
4
Videók
 
Deku   2017. 10. 25.

Végre valami ami tudott újdonsággal szolgálni és nem klisé halmazzal mint általában. Ez a film egy igazi ritkaság, amiben pozitívan kellett csalódjak mivel, hogy nem vártam tőle nagydolgot.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Van ennek a filmnek egy magmagyarázhatatlan bája, patinája. Nagyon jól hozta a könyv hangulatát, izgalmas volt, a képi világa pedig pont elég "patinás" volt.


 
adibandii   2015. 04. 25.

Imádtam a könyvet,nekünk kötelező olvasmány volt,és szerintem a film hű volt a könyvhöz.Megéri legalább egyszer megnézni,mert érdekes,és hűen mutatja be a törökkel való harcot.

 
Edeske   2016. 05. 25.

Nekem nem igazán tetszett a film. Számomra unalmas volt és lassú cselekményű. Mondjuk az az igazság hogy nekem a könyv sem tetszett. Untam és végig sem olvastam, így vagyok a filmmel is.

 
Prücsök   2015. 06. 30.

A kötelezők közül az Egri csillagok volt a kedvencem és a film is nagyon jó lett, a magyar történelem egyik fontos eseményét nagyon jól sikerült ábrázolniuk, egy kis romantikával fűszerezve! Nagyszerű színészek, nagyszerű rendezés.

 
Jó volt újra leckét kapni hősiességből, bátorságból, megdobbant a szív, dúltak az érzelmek, ezredjére sem múlt el a varázs, és ez így van jól. Örök darab.

9/10 több»
 

A film részleteiben minden nap megtekinthető a Dobó István Vármúzeum Gótikus Püspöki Palotájának kiállítótermében.

(harnas1207 )
 

Az elkészült film az 1948 óta bemutatott magyar filmek közül a harmadik helyet szerezte meg kilencmillió feletti nézőszámmal.

(harnas1207 )
 

A forgatáson a török hadsereg harcosait magyar kiskatonák alakították. 5000 sorkatonát vezényeltek ki erre a célra.

(harnas1207 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.