Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90

The Dick Van Dyke Show (1961)

The Dick Van Dyke Show
Filmadatlap
 
88
Szereplők
Vélemények
3
Képek
Videók
Mary Tyler Moore
 

Carl Reiner onnan merítette az ötleteit, hogy kikérdezte a stábot és a szereplőgárdát, hogy milyen vicces dolgok történtek velük. Tulajdonképpen a sorozat 5 évada valós eseményeken alapul, mert minden filmbéli esemény a stábbal esett meg...

(rbernadett)
 

The Dick Van Dyke Show (1961) volt az utolsó olyan sorozat, ami végig fekete-fehérben ment le. Az ötödik évad után már színes lehetett volna, de végül sosem került rá sor, mert a stáb és a producerek egyöntetűen úgy döntöttek, hogy ne legyen több évad.

(rbernadett)
 

Mary Tyler Moore állítólag idősebbnek hazudta magát a producerek előtt, hogy megkapja Laura szerepét. Később ennek a tényét beépítették az egyik epizódba.

(rbernadett)
 

A sorozat 5 évada alatt a színészek szájára mindig rászinkronizálták a előre velük felvett dalokat.

(rbernadett)
 

Ann Morgan Guilbert állapotos volt az első évadban, a második lányát várta éppen. Miután nem írták bele a terhességet a sorozatba, nagy nadrágokban kellett járnia, hogy titokban tarthassák az állapotát.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.