Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
26
Szereplők
1
Vélemények
7
Képek
Videók

 
JcWh   2018. 12. 06.

legújabb vélemény

William Holden hattyúdala

Ez egy nagyon megható és értékes film, amelyben William Holden élete utolsó "nagy" alakítását hozza. Ricky Schroder tíz éves kora ellenére rendkívül jól játszik és nagyon jó a kémia közte és Holden között. A film zenei betétdala csodálatos, ami még tovább fokozza a történet drámaiságát. Jelenleg magyar szinkronnal nem találtam meg a filmet, de készítettem magyar feliratot az angol szinkronos változathoz, ami elérhető a netről.

Ricky Schroder
William Holden
Ricky Schroder
William Holden
Ricky Schroder
Ricky Schroder
William Holden
Ricky Schroder
Ricky Schroder
Ricky Schroder
 

Ez volt William Holden utolsó előtti filmje. A színész másfél évvel a film bemutatása után, Santa Monica-i otthonában hunyt el.

(JcWh)
 

Peter Collinson és Ricky Schroder egy jelenet forgatásának módja miatt éles vitába keveredett, amit végül William Holden oldott meg. Holden azt javasolta a rendezőnek, hogy forgassák le a jelenetet Schroder elképzelése szerint is, majd később eldöntik, melyik kerüljön a filmbe. Végül a Schroder által javasolt jelenet került bele.

(JcWh)
 

A rendező, Peter Collinson híres volt mogorva stílusáról, és a rákkal való küzdelme miatt a film forgatása alatt még nehezebb volt vele a közös munka. A rendező a veterán sztárt, William Holdent békén hagyta, de a tízéves Ricky Schroderrel igen gyakran üvöltözött egész addig, amíg Holden védelmébe nem vette a fiút.

(JcWh)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.