Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
69

Az aranykezű férfi (1955)

The Man with the Golden Arm
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 07. 18.

legújabb vélemény

Nem is gondoltam, hogy Frank Sinatra ilyen jó színész. Remek énekesnek volt nálam elkönyvelve, bár a dalainak a stílusa távol áll tőlem. Ebben a filmben bizonyította, hogy színjátszónak sem utolsó. 1956-ban jelölték is a legjobb színész díjra, megérdemelten, mert az elvonási tünetek miatt szenvedést eszméletlenül jól alakította. Egy heroinfüggő kártyás, akit az elvonóban próbálnak leszoktatni, a kezelés alatt megtanul(?) dobolni és zenekari tagként próbál új életet kezdeni. Melodramatikus befejezés, de a végén mégis felcsillan a remény, hogy Kim Novak oldalán sikerülni fog a gyökeres fordulat. Nagy nőcsábász volt, igazán nem volt hiánya a bombanőkből. A 22 éves Kim Novak bámulatos alakja is bitang jól mutatott ebben a filmben

 
mártilány   2016. 01. 30.

Igazi ínyenceknek való falat ez a film, remek kidolgozás, Preminger nagyon precíz alkotó, minden részletre figyel, ehhez Leavitt eszméletlen kameraképei, Sinatra meggyőző színészi játéka és Bernstein zenéje.


 
acey   2015. 01. 31.

Annyira élethűen játszott Sinatra, hogy biztos nem vol számára idegen ez a téma.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.