Kópé

Trouble

Cikkek

2019.09.25 Ms. Akárki

Tipikus kutya elveszős gyerkőcmese. De igazán kellemes kikapcsolódás volt számomra is, mert több felnőtteknek célzott poén is van a filmben. Rendkívül humoros, ahogy próbál az elkényeztetett kiskutya beilleszkedni és túlélni.

2019.09.22 czerik

Aranyos mese, csak kár, hogy semmi mondanivalóval sem rendelkezik, ezért a nagyobbaknak annyira nem tud élvezhetővé válni.

2019.08.29 skyman

Kedves kis történet egy elkényeztetett kutyusról, aki gazdija halála után kénytelen szembesülni az élet nehézségeivel. Gazdiknak és állatbarátoknak kötelező film.

2019.08.13 Phalanx

Számomra túl egyszerű a cselekmény, de a gyerekek élvezték, és azt hiszem, inkább ők voltak a célközönség.

2019.09.14 jojojo3

Nehéz rosszat mondani erről a kedves meséről, bár az animáció egy kicsit kezdetleges, de ettől függetlenül szerintem egyaránt élvezetes tudd lenni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nem üli meg a gyomrot a sztori, az egyszer biztos. Szóval, én imádtam!

2019.09.13 Denisqoo

egy kicsit úgy éreztem, hogy megvannak ezek a szakadékok, hogy a készítők nem igazán gondoltak az idősebb generációra. Egyszerűen egy kicsit síkegyszerűre sikeredett a történet. De ettől függetlenül egyszer meg lehet nézni.