Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
32
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Vélemények: Kópé (2019)

 
Ms. Akárki   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Tipikus kutya elveszős gyerkőcmese. De igazán kellemes kikapcsolódás volt számomra is, mert több felnőtteknek célzott poén is van a filmben. Rendkívül humoros, ahogy próbál az elkényeztetett kiskutya beilleszkedni és túlélni.

 
czerik   2019. 09. 22.

Aranyos mese, csak kár, hogy semmi mondanivalóval sem rendelkezik, ezért a nagyobbaknak annyira nem tud élvezhetővé válni.


 
jojojo3   2019. 09. 14.

Nehéz rosszat mondani erről a kedves meséről, bár az animáció egy kicsit kezdetleges, de ettől függetlenül szerintem egyaránt élvezetes tudd lenni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nem üli meg a gyomrot a sztori, az egyszer biztos. Szóval, én imádtam!

 
Denisqoo   2019. 09. 13.

egy kicsit úgy éreztem, hogy megvannak ezek a szakadékok, hogy a készítők nem igazán gondoltak az idősebb generációra. Egyszerűen egy kicsit síkegyszerűre sikeredett a történet. De ettől függetlenül egyszer meg lehet nézni.

 
skyman   2019. 08. 29.

Kedves kis történet egy elkényeztetett kutyusról, aki gazdija halála után kénytelen szembesülni az élet nehézségeivel. Gazdiknak és állatbarátoknak kötelező film.

 
Phalanx   2019. 08. 13.

Számomra túl egyszerű a cselekmény, de a gyerekek élvezték, és azt hiszem, inkább ők voltak a célközönség.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.