21% 78 szavazat
Teknősök végtelen sora

Teknősök végtelen sora

Turtles All the Way Down
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
31
Szereplők (31)
4
Képek (4)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

A Turtles All the Way Down a szorongással foglalkozik a tizenhét éves Aza Holmeson (Isabela Merced) történetét bemutatva. Nem könnyű Azának lenni, de próbálkozik... Próbál jó lány, jó barát és jó tanuló lenni, miközben a betolakodó, rögeszmés gondolatok végtelen áradatával kell… Több


Rendező: Hannah Marks
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2024.05.02. | Max (2024.05.02.)

Hol nézheted

Felix Mallard
Isabela Merced
Isabela Merced
Felix Mallard
Felix Mallard
Isabela Merced
 
2024.05.06 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

Remek ifjúsági film

Indításképp egy nagyon egyedi világú lányt ismerünk meg, a film remekel abban, ahogy bemutatja nekünk az ő kis fura világát. Hozzá ez a rém érdekes teknősös cím, minden együtt volt egy remek élményhez. Aztán menet közben elég hamar kiderült, hogy kb. 30-40 évvel meghaladtam a film célközönségének átlagéletkorát. Ennek ellenére az ilyen hozzám hasonló véneknek is van mit kivenni nyereségképpen, főleg azoknak, akiket érdekel, hogy milyen lehet egy kényszerbetegségben szenvedő ember univerzuma. Így végül végignéztem, és a romantikus tini regény száltól se szenvedtem nagyon, összességében érdekes volt.

0
 
2024.05.04 Dorkateo

Egy cuki kis kamaszregény feldolgozása a film. Kissé klisés, mégis olyan bájosan teszi, hogy csak ritkán vettem észre a csöpögő cukrot. A főhős amúgy OCD-s, érdekes lehet megismerni egy ilyen rendellenességgel élő ember életét.

0