Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Udvari bolond (1955)

The Court Jester
Filmadatlap
 
32
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
Videók
Udvari bolond
 
vengerszkij   2018. 10. 29.

Érthetetlen, hogy egyes emberek milyen idiótaságokat írnak értékelés gyanánt: Deku: "Volt ám meglepődés a film folyamán és sajnos sokszor negatív módon. Kemény kezdés után erős visszaeséssel élt a film, ezt nagyon nem vártam volna ettől" Azt hiszem az ilyeneket illene kiszűrni, hiszen a filmértékelésnek nem az a célja, hogy óvodások ingyen mozijegyhez jussanak, hanem hogy segítsük azokat, akik esetleg kedvet szeretnének kapni egy jó film megtekintéséhez. Mert az Udvari Bolond igenis jó film, műfajának és korának egyik legjobbja, Danny Kaye egyik legelbűvölőbb és legviccesebb alakításával. A Robin Hood filmek komikus változata tele érzelmekkel.

 
Deku   2017. 12. 09.

Volt ám meglepődés a film folyamán és sajnos sokszor negatív módon. Kemény kezdés után erős visszaeséssel élt a film, ezt nagyon nem vártam volna ettől.

Angela Lansbury
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.