Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
20
Szereplők
1
Vélemények
25
Képek
Videók
Helló, Dolly!
 
Yosihiro   2019. 03. 01.

legújabb vélemény

Hello Dolly

Meglepés ért! erre a filmre sincs vélemény írva! Én megteszem. Nemrég néztem meg ezt az igazi musucal filmet ami még most is nagyon jó! Nem véletlenül nyert két Oscar díjat is, bár a női lakításért Barbara S. megérdmelete volna de ez már a múlt amúgy a Golden Globon megnyerte a legjobb női alakítást. A Film története igazán aranyos romantkus vígjáték. Színes és táncok benne elképesztően jók. A történet, hogy egy kisvárosból a nagyvárosba utazó h"hősök" rátalálnak a szerelemre igazán jól sikerült. A hangi effektek is remekül illeszkednek a filmhez plusz belecsempészték még Lui Amstrongot is ami igazából növeli a film értékét. A jelmez a képi vágások azt hiszem ebben az éveben remeknek mondható. A szereplők minat azt a díjak is mutatják nagyot alakítottak mind szerepileg énekileg és táncilag is., de azt hiszem ez el is várható egy Oscar díjas filmtől. Összeségében egy remek film remek hang kép és vizuális élményekkel. csak ajánlani tudom mindenkinek egy klasszikus darab.A nagyon szuper 5 csillagot azért mégsem adom meg de a 4 csillagot mindenképp kiédemli ez az alkotás. Üdv Yosi


Barbra Streisand

A film összbevétele 400 881 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt az USA-ban az első olyan film, amit VHS videokazettán kiadtak 1977 őszén. Ebben az időben csak 50 FOX filmet adtak ki és a Hello Dooly köztük volt!

(Yosihiro)
 

Történt egyszer, hogy Walter M. és Michael C. a forgatás alatt kimentek egy lóversenypályára és elneveztek egy lovat Hello Dollynak. Walter M. nem volt hajlandó rá fogadni pedig nyert a ló. Ezért nem beszélt többet Michael C-all a filmforgatás alatt.

(Yosihiro)
 

A 4. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1969-ben.

(dulkap)