Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
59
Filmadatlap
 
18
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
Videók
Open Season

 
JcWh   2019. 01. 07.

legújabb vélemény

Egy izgalmas 70-es évekbeli thriller

Izgalmas kis 70-es évekbeli thriller-dráma, ami David Osborn azonos című regényén alapszik. Sajnos a regényt nem olvastam, de a film önmagában is elég élvezetes, habár a film második fele az igazán izgalmas. A filmzene különösen jó és kicsit visszarepíti a nézőt a 70-es évekbe. A színészi alakítások átlagosnak mondhatóak, egyedül Peter Fonda és a szinte cameo szerepben megjelenő William Holden emelhető ki. Holden jelenléte azért sokat emel a film ismertségén és színvonalán (nélküle én sem leltem volna rá). A film sajnos nem érhető el valami jó minőségben, pedig megérdemelne egy blu-ray kiadást. Készítettem feliratot a filmhez, tölthető a netről.

 

A legnagyobb nevű sztár, William Holden csak cameo szerepben tűnik fel a filmben. Sokan nem értették, miért vállalta el a szerepet a nagy sikerű TV-film a The Blue Knight (1973) és a blockbuster mozifilm, a Pokoli Torony (1974) forgatása között.

(JcWh)
 

A film főcímdalát, a Casting Shadows című dalt John Howard szerezte és énekelte fel.

(JcWh)
 

Peter Fonda elmondása szerint szeretett ezen a filmen dolgozni, részben azért, mert itt testesíthetett meg először negatív főhőst.

(JcWh)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.