Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
57
Filmadatlap
 
53
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
2
Videók
Violetta
 
alexa3333   2018. 08. 17.

legújabb vélemény

Egy jó sorozat. Nekem a 2. évad volt a kedvencem. Az 1.évadod nem volt szerencsém megnézni. A 3. évad el lett rontva Antonionak nem kellett volna meghalni. Violetta és León túl sokáig voltak távol egymástól és ez nagyon unalmas volt.

 
SzFa   2017. 09. 29.

Lehet hogy idősebb koromban láttam és azért nem tetszett, de egyszerűen az idegeimre ment. A történet még nem is lenne olyan rossz, bár nem túl eredeti, de az a színészi alakítás borzasztó, ja és a párbeszédek is rettenetesek. A dalok annyira nem lennének rosszak. Összességében nem lesz egy hosszú életű sorozat.


 
felicity   2018. 06. 09.

Ki ne szeretne egy musicalt, ami egy gyönyörű helyen játszódik?

 
katalin19   2015. 10. 31.

Bírom ezt az Argentína stílust. A szereplők is jók. A dalok is. Minden részből lehet tanulni. Igazi tini sorozat. Mindig történik valami izgi dolog mire valami jóra fordul.

 
Jeanny   2018. 03. 27.

A maga bájos módján elragadó. Természetesen csak tizenöt éven aluliaknak, azon felül már nem tud megfogni, de egészen addig egy rózsaszín kis köd, ami nem akar feloszlani. A története egyszerű, sablonos, épp ezért működött három évadon keresztül. A dalok fülbemászóak. Megvan a maga hangulata, de hamar ki lehet belőle ábrándulni.

Martina Stoessel
Martina Stoessel
Pablo Espinosa

A film összbevétele 2 308 353 dollár volt (imdb.com).

 

Candelaria Molfese (Camila) és Ruggero Pasquarelli (Federico) a sorozaton kívül egy párt alkotnak.

(Jeanny)
 

Mercedes Lambre barna haját szőkére festette a sorozat kedvéért.

(mamiéstöti2)
 

Florencia Benitez operaénekesnő képesítéssel bír.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.