Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
David Ayer

David Ayer

Színész

Szül.: 1968. január 18., Champaign, Illinois, Amerikai Egyesült Államok

Adatlap
21
Filmográfia
1
Díjak
7
Érdekességek
1
Képek

Érdekességek

Suicide Squad - Öngyilkos osztag (2016)

Jai Courtney korábban azt állította, hogy soha nem fog szuperhősfilmben játszani. A színész akkor gondolta meg magát, amikor megtudta, hogy a produkciót David Ayer rendezi.

Suicide Squad - Öngyilkos osztag (2016)

David Ayer rendező elmondta, hogy az Öngyilkos osztagra voltaképpen a A piszkos tizenkettő képregényváltozataként tekint.

Suicide Squad - Öngyilkos osztag (2016)

David Ayer rendező-író akart a CGI helyett inkább valódi effekteket/robbantásokat használni.

Suicide Squad - Öngyilkos osztag (2016)

Jai Courtney egyszer úgy nyilatkozott, hogy soha nem fog képregényfilmben szerepelni. Mikor megtudta, hogy az Öngyilkos osztagot David Ayer fogja rendezni, egyből meggondolta magát.

Harag (2014)

David Ayer semmiképpen nem akart a filmjéhez fekete-fehér effektusokat használni, bár sokan a múlthoz ezeket a színeket párosítják. A rendező a film elkészítése előtt több veteránt is meginterjúvolt és ők azt mondták, hogy a háború évei alatt a színek szinte harsányabbak lettek számukra,ahogy az érzékszerveik kiélesedtek, a leszerelés utáni időt érezték inkább fekete-fehérnek.

Harag (2014)

David Ayer így instruálta a színészeit: "Úgy játsszatok, mintha ez lenne az utolsó film, amit készítetek".

Kiképzés (2001)

A forgatókönyvíró, David Ayer Los Angelesben nőtt fel, annak is a legkeményebb részén. Sokat tanakodott, hogy egy olyan történet, melyben egy zsaru letér a "jó" útról, vajon tetszik-e a közönségnek. Los Angeles legkeményebb negyedét járta, beszélgetett a helyiekkel, szemlélte az eseményeket.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.