Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Nehéz idők
 
Gabor   2015. 12. 23.

legújabb vélemény

A film egyátalán nem unalmas.Holott tényleg várná az ember ,hogy "történjen" benne valami.El kell olvasni a filmet ,hogy miről szól,de én ehhez még hozzáteszem azt hogy inkább egy kattant,drogos főszereplőt kapunk,-aki egy volt amerikai katona - lelki problémáival szembesülünk,és mindig a könnyebbik utat választja a pénz szerzéshez,ami viszont nem törvényes úton történik.Fegyver értékesítés,drog terítés. A főszereplő elég unszimpatikus figura,akit nem sajnálsz film közbe.De pont ettől érdekes,és más mint a többi. Szinészi játék nagyszerű. Én az egyedisége miatt adok rá 5 csillagból 5-öt.

 
Teófil   2015. 05. 14.

Borzasztóan unalmas ez a film, vártam-vártam, hogy beinduljon valami, de semmi. Egyedül Christian Bale játéka az, ami megmaradt bennem, mert ő egy fantasztikus színész.

Christian Bale
Christian Bale
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.