Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
John Lithgow

John Lithgow

Színész

Szül.: 1945. október 19., Rochester, New York, Amerikai Egyesült Államok

Adatlap
119
Filmográfia
11
Díjak
9
Érdekességek
122
Képek

Érdekességek

Botrány (2019)

A Botrányban 3 Oscar-díjas (Allison Janney, Nicole Kidman és Charlize Theron) és két Oscar-díjra jelölt (John Lithgow és Margot Robbie) színész is feltűnik.

A könyvelő (2016)

A filmben két Oscar-díj nyertes is játszik: Ben Affleck és J.K. Simmons; valamint két további színész, akiket jelöltek már Oscar-díjra: Anna Kendrick és John Lithgow.

40 és annyi (2012)

Leslie Mann John Lithgow lányát alakítja a filmben. Az Orange County c. filmben férj és feleség voltak.

Kinsey - Mindenki másképp csinálja (2004)

John Lithgow alakítja Kinsey édesapját, annak ellenére, hogy a színész csak 7 évvel idősebb Liam Neeson-nél.

Shrek (2001)

A főszerepeket játszó színészek soha nem találkoztak egymással. Mindenki külön mondta fel a szövegét, míg valaki olvasta nekik a sorokat. John Lithgow, aki Lord Farquaadot játszotta, kifejezetten sajnálta ezt, mert nagyon szívesen dolgozott volna együtt személyesen Mike Myers-szel, Eddie Murphyvel, Cameron Diazzal.

Visszakézből (1991)

John Lithgow szinte egyszer sem pislog a film során, egy olyan kontaktlencsét viselt, ami azt a benyomást keltette, mintha Earl T. Blake-nek üvegszem lenne.

Visszakézből (1991)

John Lithgow merevítőt viselt a térdén, hogy segítsen neki sántítást imitálni a film során.

Cheers (1982)

John Lithgow volt az első választás Frasier Crane szerepére, aki azonban visszautasította a lehetőséget, mert a filmes karrierjére akart koncentrálni.

Vörösök (1981)

Warren Beatty számításba vette John Lithgow-t John Reed szerepére, mert úgy gondolta, hogy Lithgow fizikailag hasonlít Reedre. Végül úgy döntött, hogy maga játssza el a szerepet. Beatty eredetileg nem is szerepelt volna a filmben, nehogy meg is rendezze.
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.