2016.11.26 14:12 e-batta Olvasottság: <100x
0

Ezzel a filmmel kapcsolatban az első benyomásom az volt, hogy Hrithik Roshannak elmentek otthonról. Mivel elvált a feleségétől, senki se kritizálja, gondolom, nincs aki megmondaná neki, hogy túlzásba vitte a szálkásítást. A teste legalábbis nálam már egyáltalán nem megy etalonszámba (a másik aki túlzásba vitte, az John Abraham). Hrithik akkor nézett ki igazán jól, amikor a Dhoom:2-t forgatta, azt a formát kellett volna megtartania.

Mostani kinézetét először a Krrish 3-ban láthattuk 5 másodpercet, aki ott kevesellte ezt az időt, az ebben a filmben most aztán bepótolhatja. Nagyon sokszor, nagyon sokféleképpen megmutatják nekünk "csodás" testét, úgyhogy néha engem már a prostitúcióra emlékeztetett. Hát igen. Régen a luxusautókat lengén öltözött hölgyekkel reklámozták, ma a filmeket félmeztelen pasikkal adják el.

Hogy változik a világ! (Azóta szerencsére visszavett ebből a látványból, a Mohenjo Daro-ban már egy inkább elfogadható testképpel jelenik meg.) Amúgy a filmmel semmi bajom se volt. Az imdb közönségének nem tetszett, de sokszor előferdült már, hogy nem egyezett a véleményünk. Bevallottan a Knight and Day (Kéjjel-nappal) című Tom Cruise/Cameron Diaz filmopuszból merített, ezt rögtön a film elején közlik is az alkotók. Persze, nem a teljes cselekményt másolták le, bár az se lett volna rossz, nekem tetszett annak idején a film, hanem pusztán jeleneteket, dialógokat vettek át. Úgyhogy aki látta a filmet, annak ismerős lesz, hogy az unalmas életet élő bankrecepciós Harleen Sahani (Katrina Kaif) élete pillanatok alatt akciófilmmé változik, amikor balsorsa összehozza a nemzetközi ékszertolvajjal, Rajveer Nandával (Hrithik Roshan). Onnantól kezdve nincs megállás. Amúgy elég látványosra sikeredtek az akciójelenetek, jó pár autót összetörtek, Londonban a City Tower épületét is bezúzták, a sivatagban meg egy egész oázist tettek a földdel egyenlővé, a közelharcokat rendesen kidolgozták, úgyhogy Hrithik jó sokszor és jó sokat verekedett, meg lövöldözött is mindenféle fegyverből. Persze Katrina hozta a hisztérikusabb formáját, de azért néha-néha megcsillant valami belőle, amúgy szerintem ő volt a film leggyengébb pontja. Jimmy Shergillnek tisztességes vendégszerep jutott, rögtön a film elején, és azonnal el is halálozik, úgyhogy sejtettem, ő lesz az események katalizátora. A legjobb alakítás pedig Jaaved Jaffreyé volt, aki a fő-fő gengszter jobbkezeként tetőtől talpig ki van tetoválva, és elképesztő, mennyire macsó mentalitást kölcsönöz neki, minden jelenete ütős volt, már miatta érdemes megnézni. Ami miatt viszont tényleg tudom ajánlani: a dalok és táncok nálam az év legjobbjai lettek, egyfolytában belepörgetek, és újra meg újra megnézem a klipeket, mert annyira jól sikerültek. Némelyik refrénnél kedvem lenne táncra perdülni, és van egy sanda gyanúm, hogy a bollywoodi nézőközönség ezt meg is tette.

0