2016.09.11 14:21 Curacao86 Olvasottság: 179x
0

Nulláról felemelkedni

Ügyvédek, tiltakozások, fellebbezések, ítéletek, már láttuk mindet, hiszen nem csak sorozatokban, de minden amerikai krimiben látunk jogi képviseletet biztosító személyeket. Mi újat képes mutatni, miért jó az, hogy méregdrága öltönyben rohangálnak az ügyvédek és egymás íróasztalára mappákkal csapkodva próbálják megfélemlíteni, rettegésben tartani vagy éppen józan ésszel, esetleg jogi kiskapukkal megfúrni őket, vagy maguk mellett tartani a társukat, ellenségüket?


Nulláról felemelkedni

Csak, mert! :) Talán az is hozzájárul a sorozat sikeréhez, hogy egyes főszereplők akár modellek is lehetnének úgy néznek ki, de ez csak másodlagos, körítés. A "Suits" tartalmilag is megállja a helyét és bár minden évad egy adott téma köré építkezik, ettől függetlenül az valamilyen formában tovább bonyolódik a következő évadban.


Legfőképpen az fogott és tartott meg, hogy egy a semmiből, nagyon nehéz helyzetből érkező személy számára felemelkedésre, kiteljesedésre biztosítanak lehetőséget. Mondhatni Mike és Harvey apa-fia, mentor-mentorál, legjobb barátok, sokszor ellenfelek viszonyban is megállják a helyüket. Akármit tesznek, a cégtársakkal együtt a kettejük, a cégtársakkal való családias viszony mégis fontosabb mindennél és mindig, minden helyzetben egymás mellett állnak. Na jó, talán sikerült megfejteni a sorozat titkát. :)


Magánéleti és szakmai kapcsolatok brutális realitása a jog útvesztőjében kiváló és dekoratív színészekkel, akik nem okoznak csalódást az 5 évad alatt. Remélem még sokáig látható lesz a sorozat és amikor elérkezik a vége, méltó befejezést fog kapni.

dráma | vígjáték

Nincs olyan ügy, amelyet Harvey Specter, a dörzsölt ügyvéd ne tudna megoldani. Egy szerencsés véletlen folytán találkozik Mike Ross-szal, a rendkívül tehetséges fiatalemberrel,... több»

0