2018.04.01 15:42 HE7EDIK Olvasottság: <100x
0

Részben már aktuális

A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT! Akik szeretik az olyan fantasy játékokat, mint pl a Warcraft, azoknak még jobban be fog jönni a film, de azoknak is jó szórakozás lehet, akik egyáltalán nem játszanak videójátékokkal. Ugyanis Spielberg legújabb alkotása nagyon jól bemutatja, a jövőben még jobban rabjai leszünk a technikának, különösen a virtuális valóság térnyerésével. Már most is vannak ilyen sisasok, de az egész még gyerekcipőben jár. Azonban gondoljunk csak az okostelókra, tabletekre, led tv-re, facebook-ra, videojátékokra és még számos dologra, mennyi időt is töltünk el velük.

A technológiai forradalom már réges rég elkezdődött és az emberiség mind jobban a rabjává válik. Nagyon jó jelenet, mikor az anyuka játszik, miközben a gyereke ráncigálja, mert már ég a konyha....de a híradókban is láthatjuk nap mint nap, ahogy emberek halnak meg vagy mulasztanak okosteló pötyögése közben. A filmnek amellett hogy piszok látványos és jó zenék vannak benne, igenis bőven van mondanivalója modern társadalmunkról, ami nekem nagyon is tetszett. Nem mondom azt hogy a vége felé már nem volt sok a temérdek villodzó jelenet, vagy a végletekig kiszámítható történet, de mindenképpen érdemes megnézni.

Részben már aktuális

Amúgy a DeLorean-es kocsiverseny nagyon tetszett, egy legendás autót is belecsempészett Spielberg, no meg jó öreg T-Rex-e sem hiányozhatott, vagy King Kong. A fiatalabb generáció jobban fogja élvezni, de mégsem mondanám rétegfilmnek, mert bárki számára élvezhető lehet és tartogathat mondanivalót.

akció | kaland | sci-fi

2044-ben az egész világot behálózó, virtuális valóságon alapuló játék, az Oasis nyújt menedéket azoknak, akik a sivár hétköznapokból menekülni szeretnének. Az Oasisben a... több»

0