2017.09.07 22:09 nikoletta Olvasottság: <100x
0

Félmondatokból felépített vád

Cselekményleírást tartalmaz!!

Az elején nagyon felhúztam magam az események alakulása miatt. Egyszerűen nem fogtam fel, hogy lehet alapos vizsgálat nélkül megvádolni valakit azzal, hogy molesztált egy kisgyereket. Ráadásul nem egy jött-ment emberről volt szó. Mindenki ismerte, látta ahogyan a gyerekekhez viszonyul, ahogy játszik velük. Ez a kislány pedig elejt pár félmondatot, az óvónő pedig kombinál belőle egy rémes történetet. Persze természetes az, hogy az ilyen félmondatokat is komolyan veszik, de számomra az, ahogyan kikérdezték a kislányt, nem volt helytálló. Szinte a szájába adták a mondatokat, neki csak bólogatnia kellett. Nagyon remélem, hogy ez a valóságban nem így történik, és jóval komolyabb pszichológiai vizsgálat alá kerül az érintett gyerek és felnőtt is beleértve. Itt a férfit senki nem vizsgálta meg. Miért nem? Szerintem nagyon sok dolog kideríthető lenne egy ilyen vizsgálattal. Többek között, hogy van-e hajlama efféle dolgokra. Természetesen ez nem bizonyítja, hogy történt-e valami, de nagyon sokat számít egy ilyen borzasztóan erős vádnál.

Félmondatokból felépített vád

Tetszett, ahogy Mads Mikkelsen játszott. Miatta bukkantam erre a filmre. Elképesztett, ahogy a Hannibal-ban borzongtam tőle, itt pedig rettentesen sajnáltam, hiszen egy ártatlan, jószívű ember volt. Feltűnt, hogy hiába került ekkora bajba, mindenki kiutálta, mégis olyan kedves tudott maradni a kislánnyal. A vége kicsit nekem is hirtelen jött és lezáratlan lett, ami az ügyet illeti. Illetve a filmben lezárult, de a teljes folyamatot nem láttuk. Összességében nagyon elgondolkodtató film volt számomra. Valószínűleg újra fogom nézni a későbbiekben.

86 A vadászat  (2012)

dráma

Lucas (Mads Mikkelsen) nemrég vált el feleségétől, de nem keseredett el teljesen, hiszen ott van neki a munkája, amit annyira imád. A férfi óvodai asszisztensként keresi a... több»

0