2019.02.01 13:17 dailyfilmsan Olvasottság: <100x
0

Vasember vas nélkül

Újabb marvel film újabb szelet az univerzum nagy tortájából. A Vasember 3 több szempontból is lényeges filmnek tekinthető. Karakter fejlődés szempontjából mindenképp. Tony Stark a Bosszúállók után kétségbeesik és mindentől pánikol mert fél hogy nem tudja megóvni szeretteit. Az aggódás teszi ki napjai nagy részét és azt hiszi hogy páncélja nélkül nem tud békét és nyugalmat teremteni. Ez az alap felállás. Az események sorozatában mégis kénytelen lesz a páncélja nélkül helyt állni és rájön hogy tulajdonképpen vas-suite ide-oda ő akkor is nagy elme és tudja az eszét kamatoztatni. A másik szempont a potenciális előkészítés a következő részhez. Ugyanis ez az állandő félelme az okozója hogy megalkotja Ultront, azaz a sorban következő rész "főgonoszát" úgyhogy karakterfejlődésnek is mondhatjuk meg nem is ami Tony-val történik a film során hiszen a végén megerősít hogy változás fog bekövetkezni mégis a következő szeletre ez elporlad.

De ugorjunk vissza a filmre. Magára a főgonoszra. Ámultam, mert nagyon jól meg lett formálva. Volt eredete volt esze és volt karizmája. A széria eddigi legerősebb főgonosza az én meglátásom szerint. Pepper-nek jól álltak az akció jelenetek végre ő is megmutatta hogy van benne kurázsi és nem csak egy karót nyelt kosztümös lady.

Vasember vas nélkül

Összességében jó volt de nem azért, amiért úgy általában a Marvel filmek jók szoktak lenni. Persze volt benne akció bőven és szüperhős is meg minden , de itt a bosszú vezérelte a szereplőket és nem a jóért való küzdelem és a béke. Ami nem baj mert ezzel a motivációval is bitang jó lett és nem okozott az sem kárt a filmnek hogy nem az AC/DC bömbölt benne.

72 Vasember 3  (2013)

akció | kaland | sci-fi

A zseniális és bohém multimilliomos Tony Starknak a Vasember harmadik részében minden eddiginél nagyobb veszéllyel kell szembenzénie. Az események tétje nem csupán a túlélés... több»

0