2019.06.21 21:02 Attila G. Nézhetetlen Olvasottság: <100x
0

Ezt így nagyon nem kellett volna

Őszintén szólva az első 2 részt tulajdonképpen szerettem; ráadásul mindkettőt különleges körülmények között láttam, természetesen moziban. Az elsőt a VOX Mozimagazin jóvoltából premier előtt, a másodikat Szilveszter napján. Az más kérdés, hogy tévében azóta sem volt türelmem végignézni egyiket sem, ellentétben például az Üvegtigris filmekkel. A 3.

részre viszont valahogy nagyon nem akaródzott beülni moziba. S szerintem több okból is jó döntés volt. Szerintem a 2. részt ismételték kissé "gusztustalanabb" formában, klisésebb módon.

Ezt így nagyon nem kellett volna

A 2. részt szerintem még volt értelme elkészíteni, az nem szimpla új bőrlehúzás volt, hanem szinte telitalálat, s kacagtam rajta párszor. A 3. részen viszont "szörnyülködtem", vagy szimplán unatkoztam. S a végkifejlet is gyengusz. Szerintem legfeljebb "Terminátor-módra" lenne értelme folytatni, azzal a koncepcióval. Mármint szerintem ezt a részt el kell feledni, mintha meg se csinálták volna; és csinálni egy épkézláb filmet, mint amilyen az első 2 rész volt. Egyébként, ha már szóba került, persze volt hiányérzetem a Terminátor 3., 4. és 5. részével kapcsolatban, amiket kritizálni szoktak, de szerintem nem voltak annyira vészesek, mint a Valami Amerika 3.

Viszont a sztorit erre a 3. részre építve szerintem nincs értelme folytatni. Kár érte. Egyébként csupa olyan forma színészeket sikerült találni vendégszereplésre, akiket illetően minimum felemás, illetve változó a véleményem, de semmiképp sem pozitív. Például Stohl Andrást én általában vagy nagyon utálom – néhány dolgával valahogy nagyon nem tudok mit kezdeni –, vagy szinte kedvelem; ez időszakosan változik kicsit attól függően, hogy melyik oldalát mutatja épp a világnak: a szexmániást, vagy a látszólag normálisat. Egyébként a művész úr telekszomszédunk lett, ennek ellenére még nem volt alkalmunk találkozni vele. Nagy Ervin eleinte valamiért kifejezetten unszimpatikus volt, időközben árnyalódott vele kapcsolatosan a véleményem. Vele viszont már többször összefutottam Budapest különböző pontjain, Budán és Pesten is. Elképzelhető, hogy a Valami Amerika 3-nak is volt néhány olyan momentuma, amin kacagtam, de nagyítóval kellett az ilyeneket keresni.

vígjáték | zenés

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A... több»

0