2019.06.24 00:53 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
1

Ez már nem az igazi...

A Men in Black egy szerethető és szórakoztató trilógia (mondjuk a minőség nem tartotta az elején kapott színvonalat), amit a szenzációs szereplő páros és a karakteres űrlények/gonoszok tettek abszolút működőképessé… Sokak szerint már a trilógiává bővítés is kár volt, de én lezártnak és sikeresnek tekintettem a franchise-t. Nem tudtam, mire készüljek az ötlet után, hogy újra útjának indítják egy másik szemszögből a sztorit, de láttunk már csodát – van, mikor bejön. Sajna' ez most nem mondható el.

Ahogy a Taxi szériánál, úgy a Men in Blacknél is fennáll, hogy minden, ami kezdetben jó volt, azt addig folytatták (és dolgozták fel másik szereplőkkel), míg teljesen elbarmolták az alapkoncepciót is. Az első gond ott adódik, hogy egy félelmetesen sablonos történetet kapunk, aminek a fordulata sem tud meglepni, hisz a főszereplőkön kívül nem ismerünk meg csak 2-3 embert… hát persze, hogy kb. az elejétől tudjuk/sejtjük ki a tégla. Másodszor pedig a poénok hiánya. Lehet, hogy a Marvel univerzumban Chris Hemsworth és Tessa Thompson remek párost alakít, de itt ez nem mondható el. Az egysorosokkal dobálózó karakterek egy jóravaló poént nem tudtak kreálni, és azt kell mondjam, már ez a két felsorolt tényező elég, hogy egy lapos, kiszámítható és unalmas filmről beszéljünk. Egy-két látványosabb CGI és mókás űrlény akad, de teljes mértékben alul marad az eddig látottaktól.

Ez már nem az igazi...

Három film volt, ami bemutatta az ügynökség titkos életét, erre a negyedik egy olyan ügynökkel rukkol elő, aki simán besétál egy szupertitkos létesítménybe? Nekem ez nagyon belepiszkál a franchise eddigi sztorijaiba. Sajnos a nem túl magas elvárásomnak sem tudott a film eleget tenni, így egy moziélménynek megtette, de nem tudom egy lapon említeni a széria többi darabjával, és remélem, nem is készül több ,,ügynöksztori".

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

A Sötétzsaruk már régóta védik a Földet a világmindenség legalantasabb lényeitől. Most azonban egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell leszámolniuk: egy soraik közé... több»

1