2019.06.28 12:49 ZozArt89 Olvasottság: <100x
0

Ebből szabadulj ki ha tudsz

A sztori nem tököl sokáig, rögtön a leves közepébe csöppenünk. Az alap sztori arról szól, hogy hat idegen meghívót kap egy szabadulószobát üzemeltető cég új játékához, amit le lehet tesztelni. Persze ezt nem ingyen, hanem busás jutalom fejében. Azonban ez csak a mázas mese része a dolognak, ugyanis nem erre megy ki a játék. Főhőseink próbálják kideríteni, hogy miért ők lettek kiválasztva erre a haláltusára.

Ezeknek a típusú filmeknek több buktatója lehet, így elég kényes terepről beszélünk. A film látványvilága kifejezetten jó, kreatív és elég izgalmas az utolsó percig. Erről nagyon nem is lehet egyebet mondani, a képek magukért beszélnek. A karaktereken sok múlik, hisz fontos dolog, hogy szerethetők legyenek, hisz egy random srácért/csajért nem izgulna a nézőközönség, így el is veszne a varázsa a filmnek. Itt kaptunk némi felvezetést, így a feszültség is megalapozottnak látszott, és tudtam izgulni a szereplőkért. Már csak azért is, mert a színészi játékok eléggé rendben voltak, és dicséretre méltó az is, hogy a szobák témája valamilyen formába kötődik a karakterekhez. Aztán ott van még a fordulat a film végén, ami ezen mű esetében kissé alulmúlta önmagát. Elég unalmas lett a leleplezés, mondhatni semmit se kaptunk. Nem vágtam fel az ereimet ettől a dologtól, de azért nem lett volna rossz, ha ezen a ponton is legalább hoz egy kellemes meglepetést.

Ebből szabadulj ki ha tudsz

Összességében: sok újat nem mutatott, de legalább a zsánerből kihozta a legtöbbet, és így egyszer nézős filmnek bőven tetszetős volt. Plusz a végén otthagyta a folytatás lehetőségét is.

akció | horror | kaland | misztikus | thriller

Hat teljesen különböző ember megkapja ugyanazt a meghívót - és egy olyan helyen kötnek ki, ahol látszólag csak egy játékban kell résztvenniük. Csak annyi a feladat, hogy... több»

0