2019.07.04 16:27 ZozArt89 Olvasottság: 247x
0

Azonnal megfog

Elsősorban a színészek miatt fogott meg a bemutatója a filmnek. Maga a sztori alapján nem választottam volna feltétlen bele.

A történet viszont végül mégis érdekes a maga módján. Ugyanis, ami külön fűszert ad a filmnek, az az, hogy tényleg megtörtént események alapján készült. Bármennyire is hihetetlen. Öt felnőtt fogócskázik gyerekkora óta, és minden évben egyszer összegyűlnek, legyenek bárhol is, hogy folytassák ezt a mókázást. Jerry karaktere az, aki amolyan ősellenségként funkcionál a filmben, hiszen őt még sose sikerült elfognia senkinek.

Azonnal megfog

A film maga gyakorlatilag pusztán marhulásról szól, ami azért tud negatívum is lenni. Ugyanis a karakterekről semmit sem tudunk meg, kapott mindenki egy adott jellemstílust és ennyi. De az, hogy valami mélyebb módon belelátunk majd a szereplőkbe, nos ezt ne is várjuk. Ezáltal én nem tudtam olyan mélynek érezni a srácok közötti kapcsot sem, pedig ennél a koncepciónál szerintem fontos lett volna. Eme hibák ellenére szerethetők, hiszen maguk a színészek már rég belopták magukat a szívembe valamely egyéb filmben/sorozatban. Jeremy Renner kimért stílusa olyan volt, mintha itt is Hawkeye-t játszaná.

Nos, habár nem egy mélyenszántó történet, még így is megállja a helyét. Nagyon jókat lehet derülni rajta elég sokszor, eltekintve néhány alpári poéntól, ami nem feltétlenül lett volna szükséges bele, mivel egyik-másik inkább fárasztó volt, mintsem vicces.

Összességében A Haverok harca filmnek az lenne az üzenete, hogy ne felejtsük el gyermeki énünket, mert néha nem árt elengedni magunkat.

vígjáték

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a... több»

0