2020.03.31 16:08 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Igazából az első rész után gondoltam egy nagyot, és a második részt is megtekintettem. Ez az összeállítás nagyon-nagyon gyenge lett. Talán Mark Hamill személye miatt is érdekesnek találtam, hogy megnézzem a filmet.

Nem ott folytatódik, ahol abbahagyták, és ez kissé zavaró volt, hogy másik nyomozó hölgy is bekerül a képbe. Ahogy halad a film előre, egyre rosszabb lesz, és poénok helyett nagy ürességet kapunk, ami kiábrándító. Ez méltatlan a Flash-hez még akkor is, ha sorozatot csináltak belőle, ami nem volt hosszú éltű.
Összességében a film forgatókönyve nagyon rossz, a rendezés pocsék. A képi effektekről és vágásról nem is beszélek. A szereplők sajnos nem tudták azt adni, amire én számítottam. Flash szerepe inkább alárendelt szerep lett ebben a részben, és M. Hamill szerepe lépett előtérbe; szinte olyan érzése volt az embernek, mintha Batman és Joker harcát akarták volna koppintani. Ezt talán M. Hamillnek sikerült legjobban eljátszania, mert "mágus" őrült személyt nehéz lett volna ettől jobban alakítani, sőt, a különböző álarcoknak köszönhetően is remek dolgokat produkált. Talán ez volt számomra a film fénypontja, ami megért akár négy csillagot is. A többi alakítás már csak a két csillagot érintette.

Igazából a forgatókönyv lett gyermeteg, és ezzel a színészek sem tudtak mit kezdeni. A zenei és hangi effektek pedig szintén gyengék lettek. Így összességében egy gyenge filmet kapunk az első részhez képest. Igen, és erre a filmre sem érkezett hozzászólás, amit talán nem is csodálok...

Üdv, Yosi

0