2020.11.29 14:14 Félix Olvasottság: <100x
2

Kikopott varázs

Az 1. részhez képest átlagos. Nem nagyon fogott meg, a zenék sem valami meggyőzőek. Nem nagyon voltam oda ezért a részért, pedig nem is nagyon vártam. Nem mondanám, hogy unalmas, de a poénok is eléggé összenyomottak, a történetet se sorolnám a legjobb történetek közé. Az animációk közül ez nincs annyira a legjobb animációk között. Annyira nem kötött le. Ezért volt időm gondolkodni, hogy ez jó film vagy pedig sem. Arra jutottam, hogy ez egy átlagos film.Egy olyan film lett, amit minden nap látunk. Sajnos ez a véleményem.

Nem mondom, hogy borzalmas lett, de semmi újat nem hozott. Azt is hozzá kell tennem, hogy nem volt az 1. rész folytatása. Újra gyerekek voltak. Hamar elfelejthető film ez. Pedig hallottam, hogy sokan szeretik. Habár nem értem, miért. A poénok engem is megnevettettek párszor, de nem győzik meg annyira az embert szerintem. Az animáció jól meg van formálva, de ezenkívül sok pozitívat nem tudok mondani erről a filmről. Élveztem, de csak valamennyire. Láttam a teremben, hogy a 7-8 évesek röhögtek rajta. Ezen egyáltalán nem csodálkoztam. Az azért tetszett, hogy legalább volt benne egy kis újdonság: minden film 2. része az 1. résznek a folytatása, itt viszont másképp volt.

Kikopott varázs

Sok oka van, hogy ez a film 6+-os. Például: nincsen benne vér, nem volt kb. semmi figyelemfelkeltő benne. Konkrétan: ez a film nem volt rossz, de nem is volt jó. Nem volt túl bonyolult a sztori, egy könnyed mozi a kisebb gyerekeknek. Lehet, hogy azért nincsenek iránta valami pozitív megjegyzéseim, mivel már túl nagy vagyok az ilyesmihez. De talán egy kicsit túlzás az a duma, hogy "jaj, ehhez túl nagyok vagyok", mert még 10 éves vagyok. Na mindegy. Szerintem a 6-7 éveseknek sem nyújtott ez a film valami maradandó élményt, ők is hamar elfelejtik.

Én kb. 2 csillagot adok ennek a filmnek , de ugye 4dx-ben néztem, így érdekesebb volt számomra a Jégvarázs 2. Így tőlem ez a film 3 csillagot kap. Ha nem akarnék annyira szigorú lenni, kimondanám: tetszett. Ezt a filmet 71%-ra értékelem.

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

Miért született Elsa mágikus erővel? A válasz, mely az egész királyságra fenyegetést jelent, kísérti Elsát, ezért barátaival, Kristoffal, Olaffal, Svennel és húgával,... több»

2