2020.12.12 20:58 Yosihiro Olvasottság: 202x
2

Zorró

Igen, nem is tudom, hányszor néztem meg ezt a remekművet. Igazi összehangolt film az érzelmek, akció és a történet kapcsán. A nézőt elviszi egy világba, ahol az arany, a rabszolgaság és az igaz szerelem még él. Valódi érzelmek jönnek át a filmvásznon, a spanyol temperamentumból kapunk ízelítőt, és ne feledkezzünk meg a humorról, az egész filmben szinte alig várjuk, mikor jön az újabb Zorró poén :) A szereplők mind tesznek hozzá, hogy ilyen magasságokba emeli a filmet, amit szerintem egy Oscarral azért díjazhattak volna a szereplés kapcsán.

C. Z. Jones viszont nem csak gyönyörű ebben a filmben, hanem a karddal is remekül bánik. Ezek a jelenetek kimondottan tetszettek. A tánc is magasra tette a lécet, ami, azt hiszem, egy újabb pozitívum. A. Banderas és A. Hopkins kiemelkednek, és olyat varázsolnak elénk, ami megragad az emberben, és ezt kevés film tudja. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés nagyon jó lett, a szereplők pluszt adtak a filmhez, és ez meg is látszott. A hangi és képi effektek zseniálisak. Így nem maradt más dolgom, mint az öt csillagot megadni erre a filmre.

Zorró

Egyszerűen nagyon jó a romantika, a kaland, akció és igen, vannak váratlan események. Vannak nagyon aranyos dolgok, kis csecsemő nevetése, vagy épp olyan romantikus csók, amit a két főhős ad egymásnak. Igazi forró, szenvedélytől duzzadó szerelem ez, ami átjött a filmen keresztül. Remek a humor vezetése és a film lezárása is, ugyan tragédiával zárul, de folytatásra ad okot. Én csak ajánlani tudom mindenki számára, jó film, érdemes megnézni akár többször is. Üdv, Yosi

akció | kaland | romantikus | thriller | vígjáték | western

Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins) évekig vívta harcát a kegyetlen kormányzó ellen Zorro álarca mögé bújva. A legyőzhetetlen és rettenthetetlen hős illúzióját keltő... több»

2