Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
79

Zorro álarca (1998)

The Mask of Zorro
Filmadatlap
 
33
Szereplők
11
Vélemények
51
Képek
1
Videók
Zorro álarca
 
drg0602   2020. 03. 01.

legújabb vélemény

Én Banderas színészi teljesítményért nem vagyok annyira oda, de azért vannak jó filmei, ez a film ezek közé tartozik. Jó film, jó történettel, Banderas alakítása szuper. Mindenképpen érdemes megnézni.

 
indingo   2019. 03. 25.

Egy Zorro történet, ami kerek az elejétől a végéig. Legnagyobb értéke a neves színészek, akik remekül hozzák karaktereiket.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

Igazi klasszikus film. Antonio Banderas egyik legismertebb szerepe és nem is véletlenül. Izgalmas és kalandos kűzdelem az igazságért és az ártatlanok védelméért, persze egy kis romantikus szállal vegyítve.

 
Norbert93   2019. 02. 02.

Halhatatlan feldolgozás

Úgy gondolom, hogy messze ez a legjobb feldolgozása az egész Zorro legendának, Antonio Banderas pedig erre a mexikói macho szerepkörre született.

 
szabomarc   2019. 01. 20.

Szórakoztató, vicces és pörgős is, nekem nagyon tetszett a film az elejétől a végéig. A főgonosz karaktere is jó lett, így igazából minden karakter úgy összességében, ajánlom.

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones

A film összbevétele 139 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

Antonio Banderas egy híres- vívótanárral és a spanyol olimpiai vívó válogatottal készült a forgatásra, hogy hitelesen alakíthassa a szerepét.

(Shelby07 )
 

Anthony Hopkins de la Vega szerepét először visszautasította hátfájdalomra hivatkozva, de átesett egy műtéten és felgyógyulva mégis elvállalta a karaktert.

(Shelby07 )
 

De la Vega filmszerepére esélyes volt Sean Connery is, de végül nem őt választották.

(Shelby07 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.