Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 09. 08.

legújabb vélemény

Kosztümös vadnyugati cowboyakcióthriller !!! :) Jodie Foster teljesen kilóg,a többi színésszel semmi baj nincs.Különösen James Garner alakított hatalmasat. Nagyon jól van összerakva,zseniális poénokkal tarkítva,és szuper befejezéssel. Ez igen! :)

 
mamiéstöti2   2018. 06. 03.

Mel Gibson egyik legmegnyerőbb alakítása szerintem, melyben kosztümös megjelenését vegyítheti, abban az időben modernnek számító stílusával.


 
indingo   2019. 05. 17.

Vadnyugati filmek ízlés dolga, de aki kedveli jól fog ezen is szórakozni főleg ha a történettől nem várunk túl sokat. Érdekes egy filmben látni Jodie Fortert és Mel Gibsont.

 
Berto49   2019. 07. 13.

Kalandos út a pókerversenyig

Ismét egy olyan film került sorra amelynek William Goldman írta a forgatókönyvét. Nagyon otthonosan mozgott a westernek világában (is), elég megemlíteni a „Butch Cassidy és a Sundance kölyök” című Oscart nyert szkriptjét. Ez a Nagy Pókerverseny körül bonyolódó történet a műfaj komédiába hajló darabjai közé tartozik, nem veszi komolyan a Vadnyugat szokásos kliséit, inkább idézőjelbe teszi azokat. A film előzményei közé tartozik Roy Huggins 1957-1962 közötti 124(!) epizódból álló TV-sorozata. Érdekesség, hogy az abban a szériában a főhőst játszó James Garner itt is kapott szerepet, ő volt Zane Cooper. Mel Gibson a készítés idején a legkeresettebb színészek között volt, renoméja a botrányai következtében jelentősen csökkent. A női főszereplő, Jodie Foster a loknis Annabelleként – számomra – legjobb alakítása. Ritkán játszott komikus szerepeket, ebben bemutatta, hogy van humoros vénája is. Pergő, fordulatos, meglepő fordulattal záródó több mint 120 percig tartó szórakozást nyújtó film, ritkaság számba megy, hogy többször is nézhető.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 23.

Nagyon menő western film! Humoros és fordulatos nem hagyja a nézőt unatkozni. Régi kedvenc nem is tudnám soha lepontozni lehet elfogultság de bármikor meg tudom nézni. :D

 
A westernfilmek között kevés a jó vígjáték, ez azonban az, köszönhetően a remek forgatókönyvnek, a pergő dialógusoknak, a kiváló szereposztásnak, a jó rendezőnek és persze operatőrnek. Gátlások nélkül szabadjára engedték a szereplők a bennük rejlő komikusi vénát, nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy hátradőljünk, és jókat nevessünk ezen a helyre kis mozin, amin nem fogott az idő. Lóra és kalandra fel!
8/10 több»

A film összbevétele 183 031 272 dollár volt (imdb.com).

 

Alice Cooper-nek is volt egy rövid jelenete, de végül kivágták a végleges filmből.

(magyaristvan)
 

Jodie Foster-nek nem ez az első találkozása James Garner-ral. 21 évvel ezelőtt 1973-ban játszottak együtt az "Egy kis indián" (One Little Indian) című filmben.

(magyaristvan)
 

Annabelle szándékos névtévesztése (Bret/Bert) is az 1957-es sorozatra utal vissza.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.