Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A magányos lovas (2013)

The Lone Ranger
Filmadatlap
 
31
Szereplők
31
Vélemények
75
Képek
1
Videók
A magányos lovas

Galéria (75)

Videók (1)

 
HitGirl   2019. 10. 09.

legújabb vélemény

0

A magányos lovasnak a televízió hőskorában van a helye, nem a filmvásznon, ennyit mindenképp bebizonyított ez a produkció. Tipikus ostoba blockbuster, amit talán Johhny Deppnek kellett volna elvinnie a hátán, de ő is fárad, és egyébként is, amit az e... több»

 
Shelby07   2018. 01. 30.

0

Nagyon jó a színészi felhozatal. Nekem nagyon tetszett, bár azért voltak benne részek, amiken eléggé látszódott a számítógépes technika, de összességében érdekes és izgalmas film volt, látványos és mulattató, nagyon élvezhető. Bevallom az 5 csillag J... több»

 
indingo   2018. 03. 10.

0

Ebben aztán tényleg van minden. Vonatos üldözés, zakkant Depp, mágikus ló, őrült nyulak, kínai bányászok, ezüst körüli mizéria, indiánok, no meg egy kis romantikus szál. Lehetett volna rövidebb.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 14.

0

Kicsit fura helyzetben vagyok a filmmel kapcsolatban, mert ez volt az első film, amit 4D-ben néztem meg. Aztán nem sokkal később megnéztem otthoni körülmények között. A 4D okozta élmény egyszer jó, de akkora plusz élményt nem ad. Ha a filmre koncent... több»

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Fenntartásokkal kezeltem a filmet az elején de kiderült, hogy ezt feleslegesen tettem. Néhány pillanata egészen megindító tud lenni, zseniális és remek film. Minden tekintetben csodálatosat alkottak.

 
dailyfilmsan   2018. 04. 20.

0

Lenne ebben a filmben potenciál. Elég erősen kezd de laposodik folyamatosan majd a végén kapunk egy kis adag akciót de nem húzza fel a bennem ez a két akciósabb jelent a szimpátiát. Sajnos nem lett annyira jó mint amennyire azt várták ettől a filmtő... több»

 
Szilonka   2018. 04. 10.

0

Egy izgalmas és akciódús vadnyugati történet. Depp kicsit a múlt, Hammer remélem a jövő. Volt jó adag humor, remek alakítások és mese habbal. Tetszett, jó volt.

A film összbevétele 260 502 115 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben összesen meghaltak szám 66.

(Norbi)
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 6. közös filmje.

(dulkap)
 

A film egyike Quentin Tarantino tíz kedvenc 2013-as filmjeinek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A tonto spanyolul ostobát jelent, ezért Spanyolországban az indián nevét Toróra (bika) változtatták.

(hp)
 

Ez Johnny Depp és Helena Bonham Carter első olyan közös filmje, melyet nem Tim Burton rendezett.

(hp)