Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
34
Szereplők
31
Vélemények
75
Képek
1
Videók
A magányos lovas
 
Shelby07   2018. 01. 30.

Nagyon jó a színészi felhozatal. Nekem nagyon tetszett, bár azért voltak benne részek, amiken eléggé látszódott a számítógépes technika, de összességében érdekes és izgalmas film volt, látványos és mulattató, nagyon élvezhető. Bevallom az 5 csillag Johnny Depp miatt van, amúgy csak 4-re értékelném, de ő bármelyik filmet fel tudná "javítani".

 
indingo   2018. 03. 10.

Ebben aztán tényleg van minden. Vonatos üldözés, zakkant Depp, mágikus ló, őrült nyulak, kínai bányászok, ezüst körüli mizéria, indiánok, no meg egy kis romantikus szál. Lehetett volna rövidebb.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 14.

Kicsit fura helyzetben vagyok a filmmel kapcsolatban, mert ez volt az első film, amit 4D-ben néztem meg. Aztán nem sokkal később megnéztem otthoni körülmények között. A 4D okozta élmény egyszer jó, de akkora plusz élményt nem ad. Ha a filmre koncentrálok, akkor azt mondhatom, hogy a legnagyobb gond az egésszel a hossza. Olyan szinten próbál elmélyülni a részletekben, hogy teljesen feleslegesen elmegy a teljes film kb. 70%-a. A maradék pedig az überlátványosnak látszó akciójelenetekre megy el. Johnny Deppnek úgy tűnik nagyon tetszik ez akissé idióta szerep, aztán nehogy benne ragadjon, mert azt gondolom, tud ennél többet is. Összességében ez egy egyszer nézhető film.

 
Deku   2017. 11. 20.

Fenntartásokkal kezeltem a filmet az elején de kiderült, hogy ezt feleslegesen tettem. Néhány pillanata egészen megindító tud lenni, zseniális és remek film. Minden tekintetben csodálatosat alkottak.

 
dailyfilmsan   2018. 04. 20.

Lenne ebben a filmben potenciál. Elég erősen kezd de laposodik folyamatosan majd a végén kapunk egy kis adag akciót de nem húzza fel a bennem ez a két akciósabb jelent a szimpátiát. Sajnos nem lett annyira jó mint amennyire azt várták ettől a filmtől. Jonny Depp egyik legrosszabb alakítása mellett ott vannak a nagyon mű effektek amiktől sírva lehet fakadni. Nem jó ez a film de még a story sem ragadtat el annyira hogy ajánljam. Egyszer meg lehet nézni de nem lesz jobb akkor sem ha 2x nézi meg az ember. Felejthető darab.

 
"A Disney megszerez forgatókönyveket, franchise-okat és igyekszik azokat családbarát saját formájára alakítani. Remélem, a Bibliát sosem fogják nekik eladni, mert akkor aztán elkészíthetik a világ legsziruposabb, gyerek és kisállat hegyben tobzódó családi förmedvényüket, az biztos." több»

A film összbevétele 260 502 115 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben összesen meghaltak szám 66.

(Norbi)
 

Johnny Depp - Helena Bonham Carter 6. közös filmje.

(dulkap)
 

A film egyike Quentin Tarantino tíz kedvenc 2013-as filmjeinek.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.