Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A kapitány küldetése (2020)

News of the World
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
5
Videók

Galéria (9)

Tom Hanks
Helena Zengel
Helena Zengel
Tom Hanks
Tom Hanks
Tom Hanks
Helena Zengel

Videók (5)

 
zoltyah   2021. 02. 28.

legújabb vélemény

0

Jó a rendezés remek szereplőkkel, igaz, nem az a típusú film, amelyet több alkalommal megnéz az ember, de egyszer legalább.

 
Artemisia   2021. 02. 17.

a nap véleménye

5
Remény

A kapitány küldetését leginkább úgy aposztrofálták, mint Tom Hanks első westernfilmjét. Azonban a Paulette Jiles regényét feldolgozó film sokkal inkább erőteljes lélektani dráma, melyet az írónő a polgárháborús feszültségektől és faji ellentétektől t... teljes kritika»

 
elekm90   2021. 02. 27.

1

Korrekt film volt, legszívesebben 3,5 csillagot adnék rá, ha lehetne. Kicsit kevésnek éreztem a forgatókönyvet, mind cselekmény, mind karakterek szintjén. Érdekes volt Kydd foglalkozása, de azon túl, hogy katona volt és elvesztette a feleségét, nem s... több»

 
tibo77   2021. 02. 14.

1
Road movie

Tökéletes road movie western hangulatban. Nem gondolnám, hogy kiszámítható vagy unalmas lett volna végig, sőt. Ez egy szép történet nagyszerű alakításokkal és bőséggel elég akcióval.

 
Gábor Aranyi   2021. 02. 13.

1
Unalmas vadnyugat

1-2 jelenetet kivéve kiszámítható és nagyon unalmas a film.

 
alien007   2021. 02. 03.

1

Féltem, hogy csalódás lesz, olyan sok rosszul sikerült filmmel találkozni manapság, szerencsére ez egy üdítő kivétel volt.

 
MiAzAki   2021. 02. 04.

0

Igazi nagyágyús dráma temérdek pénzzel, gyönyörű tájképekkel, nagy sztárokkal, kicentizett díszlettel és jelmezekkel... Aztán unalmas.

 

Ez Tom Hanks karrierjének első westernfilmje. A színész korábban csak a Toy Story filmekben alakított cobwoyt.

(hp)
 

A kapitány küldetése Paul Greengrass és Tom Hanks második közös filmje a 2013-as Phillips kapitány után.

(hp)
 

A kapitány küldetése a német gyerekszínész, Helena Zengel első amerikai mozifilmje.

(hp)
 

Tom Hanks a főszerep mellett producerként is kivette a részét a munkálatokból.

(hp)
 

A kapitány küldetése forgatása 2019. szeptember 2-án keződött meg Santa Fe-ben, Új-Mexikóban.

(hp)
 
Valószínűleg nem ez a film fogja megrázni a filmvilág egét és Tom Hanks számos meghatározóbb filmben játszott már főszerepet, de nem érdemes kihagyni, mivel a történet vezetése, a rendezés, a képi világa, zenéje és főszereplők garantálják az igényes mozizás élményét. több»
 
Tom Hanks pedig bebizonyította, hogy akármilyen szereppel is dobják meg, mindig hozza azt a magas szintet, amit megszokhattunk tőle. több»
 
A westernfilm manapság ritka, mint a fehér holló. A nem túl népszerű, ám annál izgalmasabb műfajt általában akkor használják a kortárs alkotók, ha társadalmi-politikai problémákat kívánnak indirekt módon elemezni. Többek között ennek szellemében készült el Tom Hanks első westernje, A kapitány küldetése is. több»