Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

A kapitány küldetése (2020)

News of the World
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
9
Képek
5
Videók

Galéria (9)

Tom Hanks
Helena Zengel
Helena Zengel
Tom Hanks
Tom Hanks
Tom Hanks
Helena Zengel

Videók (5)

 
Szentgróti Patrik   2022. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Nem lett egy kiemelkedő darab. Igaz, nem is lehetett volna többet kihozni a történetből. Tom Hanks hozta a formáját, a játéka is rendben volt.

 
Artemisia   2021. 02. 17.

a nap véleménye

6
Remény

A kapitány küldetését leginkább úgy aposztrofálták, mint Tom Hanks első westernfilmjét. Azonban a Paulette Jiles regényét feldolgozó film sokkal inkább erőteljes lélektani dráma, melyet az írónő a polgárháborús feszültségektől és faji ellentétektől t... teljes kritika»

 
Lonka   2021. 10. 30.

2

A hangulata és látványa tetszett a filmnek, de kb. csak ezt tudom kiemelni. A történet kicsit egyhangú és lassú.

 
elekm90   2021. 02. 27.

1

Korrekt film volt, legszívesebben 3,5 csillagot adnék rá, ha lehetne. Kicsit kevésnek éreztem a forgatókönyvet, mind cselekmény, mind karakterek szintjén. Érdekes volt Kydd foglalkozása, de azon túl, hogy katona volt és elvesztette a feleségét, nem s... több»

 
Alexa   2021. 10. 24.

0

Ez egy jól összerakott történelmi film, kellő lélekdrámával. Végig lekötött, és azon agyaltam közben, hogy honnan a francból volt ekkora lélekjelenléte a stresszes helyzetekben a kapitánynak. Nálam nem többször nézős, de érdemes megnézni.

 
tibo77   2021. 02. 14.

1
Road movie

Tökéletes road movie western hangulatban. Nem gondolnám, hogy kiszámítható vagy unalmas lett volna végig, sőt. Ez egy szép történet nagyszerű alakításokkal és bőséggel elég akcióval.

 
MiAzAki   2021. 02. 04.

1

Igazi nagyágyús dráma temérdek pénzzel, gyönyörű tájképekkel, nagy sztárokkal, kicentizett díszlettel és jelmezekkel... Aztán unalmas.

 

Ez Tom Hanks karrierjének első westernfilmje. A színész korábban csak a Toy Story filmekben alakított cobwoyt.

(hp)
 

A kapitány küldetése Paul Greengrass és Tom Hanks második közös filmje a 2013-as Phillips kapitány után.

(hp)
 

A kapitány küldetése a német gyerekszínész, Helena Zengel első amerikai mozifilmje.

(hp)
 

Tom Hanks a főszerep mellett producerként is kivette a részét a munkálatokból.

(hp)
 

A kapitány küldetése forgatása 2019. szeptember 2-án keződött meg Santa Fe-ben, Új-Mexikóban.

(hp)
 
Valószínűleg nem ez a film fogja megrázni a filmvilág egét és Tom Hanks számos meghatározóbb filmben játszott már főszerepet, de nem érdemes kihagyni, mivel a történet vezetése, a rendezés, a képi világa, zenéje és főszereplők garantálják az igényes mozizás élményét. több»
 
Tom Hanks pedig bebizonyította, hogy akármilyen szereppel is dobják meg, mindig hozza azt a magas szintet, amit megszokhattunk tőle. több»
 
A westernfilm manapság ritka, mint a fehér holló. A nem túl népszerű, ám annál izgalmasabb műfajt általában akkor használják a kortárs alkotók, ha társadalmi-politikai problémákat kívánnak indirekt módon elemezni. Többek között ennek szellemében készült el Tom Hanks első westernje, A kapitány küldetése is. több»