Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

Kút (2016)

Kút
Filmadatlap
 
24
Szereplők
13
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Kút

Galéria (20)

Videók (2)

 
zeusz96   2020. 05. 30.

legújabb vélemény

0
Kurvából nem lesz szalonna

A történet több akar lenni mint ami. Nem áll jól neki ez az amerikai gegszter feeling. Brutális de kevés érzelemmel fúzionál.

 
Lonka   2018. 08. 29.

a nap véleménye

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerettem volna egy jó magyar filmet nézni. A Kút az előzetes alapján annak ígérkezett. Sejtelmes, keveset mondó trailer, aminél mégis azt kiálltja a belső, hogy nézd meg. Ez a bújtatott gengszter sztori az elhagyatott és kietlen benzinkúton, ahol a ... több»

 
indingo   2018. 08. 20.

0

Eléggé erőszakos történet. A legizgalmasabb és legabszurdabb jelenet a szexjelenet volt, amely alatt egy Neoton dal szólt.

 
HercegPeter   2018. 06. 21.

0

A kommentek alapján két végletet láttam magam előtt, vagy nagyon jó lesz vagy minősíthetetlenül rossz. Így utólag mindkét felet megértem. Láttam azokat a dolgokat, ami miatt egyesek az égbe emelik és azokat is, ami miatt mások nézhetetlennek tartják.... több»

 
Berto49   2017. 09. 07.

0

Hatalmas csalódás, mert az olvasott kritikák és hozzászólások nagyon dicsérik, de nálam pályázhat a legrosszabb látott magyar film „megtisztelő” díjára. Alapból utálom a western műfaját ez pedig sokat merített annak a kellékeiből. Rosszarcú bűnözők, ... több»

 
TomÁcs   2018. 08. 06.

0

Különösebben nem tetszett a története. Nem voltak benne szimpatikus karakterek. A története vérszegény. Trokán Nóra legalább jó proli volt.

 
VvV   2018. 10. 29.

0

Vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban. Voltak benne jó megoldások, de valahogy a története túl egysíkú volt.

A film 15 085 957 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 13 648 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filet 35mm-es szalagra vették fel.

(ps)
 

A forgatás 34 napig tartott és Csákvár közelében zajlott.

(ps)
 
Dévaj szexmunkás és szende rosszfiú szerelme egy poros Lada motorháztetőjén. A nyomozó rendezője új filmjében komplex dramaturgiába illesztett műfaji játékokkal kísérletezik, és lélegzetelállító befejezést kanyarít a végére. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA. több»
 
Gigor Attila megcsinálta, már megint, még mindig. Nyomorturizmus! A balfék bosszúja! A szerelem a Ladán a legforróbb! A Kút, akár szimbolistába’ nézzük, akár suttyófilmként, briliáns. Kritika. 8/10 több»
 
Gigor Attila toporogva várt, példásan és szenvedéllyel megrendezett második nagyjátékfilmje bámulatos alakításokkal teli, kiábrándultságát és kíméletlenségét is maga mellé fordító lírai vallomás arról, hogyan lesz az emberek sanyarú sorsából katartikus mítosz. több»