Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
14
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Kút
 
HercegPeter   2018. 06. 21.

A kommentek alapján két végletet láttam magam előtt, vagy nagyon jó lesz vagy minősíthetetlenül rossz. Így utólag mindkét felet megértem. Láttam azokat a dolgokat, ami miatt egyesek az égbe emelik és azokat is, ami miatt mások nézhetetlennek tartják. Egyértelmű, hogy mind cselekménye, mind nyelvezete alapján elég durva film. Egyszerre jelentkeznek benne klisék és váratlan fordulatok. A film maga is elég hullámzó. Ha a színészeket nézzük -egy kivétellel- nincsenek emlékezetes alakítások. Tzafetás Rolandról azonban totálisan elhittem hogy beteg, zseniálisan játszott.

 
Berto49   2017. 09. 07.

Hatalmas csalódás, mert az olvasott kritikák és hozzászólások nagyon dicsérik, de nálam pályázhat a legrosszabb látott magyar film „megtisztelő” díjára. Alapból utálom a western műfaját ez pedig sokat merített annak a kellékeiből. Rosszarcú bűnözők, ránézésre az összes szereplőre kiosztható lenne összesen 1000 év magánzárka. Mostanában nagyon trendi sérült emberek szerepeltetése, de amit Tzafetás Roland alakított az már mélységes undort keltett bennem. Ilyen második film Gigor Attilától visszamenőleges is léptékekkel ront a „Nyomozó” értékein. Még annyit, hogy Kurta Niké azonnal adja vissza a diplomáját, ha egyáltalán van neki (utánanéztem, van! Tiszteltetem Zsótér Sándor tanár urat, ilyen tanítványnak diplomát adni a színészképzés szégyene!), mert nemhogy egy mondatot, de egy szót sem tud érthetően kiejteni. Gyalázat ilyen beszédhibás nőt kamera elé engedni, még akkor is, ha a rendező felesége, sőt annál inkább. Csak azért nem értékelem nézhetetlenre, mert a szó szoros értelmében végigszenvedtem.


 
varjú   2016. 09. 22.

Gigor Attilától az eddigi felfelé ívelő teljesítménye után jobb filmre számítottam. Egyszerűen túl sok dolog készült sablon alapján ebben a filmben, csakhogy az ilyen sablon fércelés csak nagyon ritkán működik. Ellenben a film hangulata egészen jó, de csak mérsékelten érdekes a cselekmény.

 
TomÁcs   2018. 08. 06.

Különösebben nem tetszett a története. Nem voltak benne szimpatikus karakterek. A története vérszegény. Trokán Nóra legalább jó proli volt.

 
Buffy   2016. 09. 25.

Zsenilis lett, az egész nagyon el lett találva kurvástul, magyar pusztaságostul, mindenestül. A párbeszédek jól illenek a képi világhoz. Utánozhatatlan atmoszféra lengi be a filmet, aminek van bár ugyan pár unalmasabb perce, összességében szuper.

 
Dévaj szexmunkás és szende rosszfiú szerelme egy poros Lada motorháztetőjén. A nyomozó rendezője új filmjében komplex dramaturgiába illesztett műfaji játékokkal kísérletezik, és lélegzetelállító befejezést kanyarít a végére. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA. több»
 
Gigor Attila toporogva várt, példásan és szenvedéllyel megrendezett második nagyjátékfilmje bámulatos alakításokkal teli, kiábrándultságát és kíméletlenségét is maga mellé fordító lírai vallomás arról, hogyan lesz az emberek sanyarú sorsából katartikus mítosz. több»
 
A prostik, a stricik és az őket kiszolgáló nyomorultak elgondolkodtató története fájdalmasan magyar, de éppen eléggé amerikanizált ahhoz, hogy sokan felfedezhessék benne az igazi filmes gyöngyszemet.
9/10 több»
 

A filet 35mm-es szalagra vették fel.

(ps )
 

A forgatás 34 napig tartott és Csákvár közelében zajlott.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.