Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
63

Kút

(Kút)
 
14
6
2
20
Kút
 
varjú   2016. 09. 22.

Gigor Attilától az eddigi felfelé ívelő teljesítménye után jobb filmre számítottam. Egyszerűen túl sok dolog készült sablon alapján ebben a filmben, csakhogy az ilyen sablon fércelés csak nagyon ritkán működik. Ellenben a film hangulata egészen jó, de csak mérsékelten érdekes a cselekmény.

 
Berto49   2017. 09. 07.

Hatalmas csalódás, mert az olvasott kritikák és hozzászólások nagyon dicsérik, de nálam pályázhat a legrosszabb látott magyar film „megtisztelő” díjára. Alapból utálom a western műfaját ez pedig sokat merített annak a kellékeiből. Rosszarcú bűnözők, ránézésre az összes szereplőre kiosztható lenne összesen 1000 év magánzárka. Mostanában nagyon trendi sérült emberek szerepeltetése, de amit Tzafetás Roland alakított az már mélységes undort keltett bennem. Ilyen második film Gigor Attilától visszamenőleges is léptékekkel ront a „Nyomozó” értékein. Még annyit, hogy Kurta Niké azonnal adja vissza a diplomáját, ha egyáltalán van neki (utánanéztem, van! Tiszteltetem Zsótér Sándor tanár urat, ilyen tanítványnak diplomát adni a színészképzés szégyene!), mert nemhogy egy mondatot, de egy szót sem tud érthetően kiejteni. Gyalázat ilyen beszédhibás nőt kamera elé engedni, még akkor is, ha a rendező felesége, sőt annál inkább. Csak azért nem értékelem nézhetetlenre, mert a szó szoros értelmében végigszenvedtem.

 
Buffy   2016. 09. 25.

Zsenilis lett, az egész nagyon el lett találva kurvástul, magyar pusztaságostul, mindenestül. A párbeszédek jól illenek a képi világhoz. Utánozhatatlan atmoszféra lengi be a filmet, aminek van bár ugyan pár unalmasabb perce, összességében szuper.

 
jake_green   2017. 11. 25.

Méltánytalanul alul értékelt film! Az elmúlt 5 év top 3 magyar filmjében van nálam! Ennyire durva és depis, mégis magyar valóság-szagú filmet már rég nem adtak ki! 5/5. Ha tetszettek az alábbi magyar filmek : Liza a rókatündér, Tiszta szívvel....akkor ez lesz a harmadik amit meg fogsz a magyar alkotások közül kedvelni az utóbbi pár évben!

 
seron   2017. 10. 06.

Nagy várakozással kezdtem el a mozit.fájdalmas csalódás lett a vége. Mindenből egy kicsit.tán ez jellemezné a filmet úgy, hogy ne bántsak meg olyanokat akik dolgoztak vele, és Erőfeszítéseket tettek. Mondjuk én is tettem ilyeneket a megtekintésével-de én akartam. Valami olyan lepusztult film lett,ami egészen biztos nem volt a szándéka az alkotóknak.a vaskos és a még vaskosabb káromkodásoknak nincsen létjogosultsága akkor, ha csupán ennyi áll az alkotó rendelkezésére és a szereplőit igy akarja "jellemábrázolni"bemutatni, hova is soroljuk,és ezzel ugy gondolja máris megtett mindent a film érdekében.gondolom Kusturica Tarantino Guy Ritchie is a kedvence lehet-de ezekre a nevekre ilyen ügyetlenül és "olcsón" utalni? azt hiszem az arányok miatt nem tetszett.mindenből kicsit sok ugyanakkor kevés is.

Revizor: HÁNYAN KELLENEK EGY NŐI ORGAZMUSHOZ?
Dévaj szexmunkás és szende rosszfiú szerelme egy poros Lada motorháztetőjén. A nyomozó rendezője új filmjében komplex dramaturgiába illesztett műfaji játékokkal kísérletezik, és lélegzetelállító befejezést kanyarít a végére. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA.
VOX.hu - Kút
Gigor Attila toporogva várt, példásan és szenvedéllyel megrendezett második nagyjátékfilmje bámulatos alakításokkal teli, kiábrándultságát és kíméletlenségét is maga mellé fordító lírai vallomás arról, hogyan lesz az emberek sanyarú sorsából katartikus mítosz.
Smoking Barrels: Kút
A prostik, a stricik és az őket kiszolgáló nyomorultak elgondolkodtató története fájdalmasan magyar, de éppen eléggé amerikanizált ahhoz, hogy sokan felfedezhessék benne az igazi filmes gyöngyszemet.
9/10
 

A filet 35mm-es szalagra vették fel.

(ps )
 

A forgatás 34 napig tartott és Csákvár közelében zajlott.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.