2020.01.04   szerző: hp   hozzászólások: 0

Pár napja tiszteletbeli görög állampolgárrá fogadták Tom Hankset (A kapitány küldetése) és feleségét, Rita Wilsont abból a megfontolásból, hogy Mrs. Hanks anyai részről görög származású.

A görögök maguk közé fogadták Tom Hankset

A hollywoodi sztár az év elején immár görögül köszöntette Hellasz-béli rajongóit a Twitteren: Kronia pola!, írta, ami általános újévi jókívánság görögül. Mellékelt hozzá egy fotót is, amelyen az integető árnyéka látható egy ókori görög szobron.

Az a tény, hogy Hanks és felesége tiszteletbeli állapolgárságot kaptak a görög elnöktől, idegenforgalmi reklám szempontjából sem elhanyagolható, mivel a sztárnak és producer feleségének csinos villája áll a Kükládok egyik szigetén, Antiparoszon, ahol szinte minden évben nyaralnak egy keveset.

Tom Hanks  jövőre egy érdekes kosztümös drámában tér vissza. A kapitány küldetése-ben olyan obsitost alakít, aki az amerikai polgárháború után Texast járja, friss híreket visz a világtól elzárt kisvárosi embereknek, és végül vállalja, hogy egy elrabolt kislányt visszajuttat a rokonaihoz. A rendező az Oscar-jelölt Paul Greengrass (A United 93-as, Zöld zóna, Jason Bourne). Greengrass és Hanks már dolgoztak együtt a Phillips kapitány című filmben, és jól sült el a dolog.