2021.08.01   olvasottság: 1399x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Talán kevesen tudják, hogy a görögök tiszteletbeli állampolgárrá fogadták Tom Hankset (A kapitány küldetése) és feleségét, Rita Wilsont abból a megfontolásból, hogy Mrs. Hanks anyai részről görög származású.

A nap, amikor a görögök maguk közé fogadták Tom Hankset

A hollywoodi sztár tavaly év elején immár görögül köszöntette Hellasz-béli rajongóit a Twitteren: Kronia pola!, írta, ami általános újévi jókívánság görögül. Mellékelt hozzá egy fotót is, amelyen az integető árnyéka látható egy ókori görög szobron.

Az a tény, hogy Hanks és felesége tiszteletbeli állapolgárságot kaptak a görög elnöktől, idegenforgalmi reklám szempontjából sem elhanyagolható, mivel a sztárnak és producer feleségének csinos villája áll a Kükládok egyik szigetén, Antiparoszon, ahol szinte minden évben nyaralnak egy keveset.

Tom Hankset legutóbb A kapitány küldetése-ben láthattuk, melyben olyan obsitost alakított, aki az amerikai polgárháború után Texast járja, friss híreket visz a világtól elzárt kisvárosi embereknek, és végül vállalja, hogy egy kislányt visszajuttat a rokonaihoz. A rendező az Oscar-jelölt Paul Greengrass volt (A United 93-as, Zöld zóna, Jason Bourne), aki másodszor dolgozott együtt Hanksszel a 2013-as Phillips kapitány után.

akció | dráma | kaland | western

Miután 1870-ben Jefferson Kyle Kidd kapitány visszatér otthonába, Észak-Texasba, azzal próbálja biztosítani mindennapi betevőjét, hogy községről községre járva elviszi a... több»