Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
68%

Zorro legendája (2005)

The Legend of Zorro
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Artemisia   2018. 11. 05.

legújabb vélemény

4
Illúzióromboló

Amolyan se veled , se nélküled viszonyban vagyok a filmmel. A 2 órás játékidőből az első óra lerombolja azt a hősies Zorró-kultuszt, amelyért a Zorró álarcában annyira rajongtunk . Pedig pont azért vártuk ennyire a folytatást, mert még több Zorrót,... teljes kritika»

 
rbernadett   2015. 10. 01.

0

Nekem legalább olyan szórakoztatóra sikerült a második rész, mint az első. Amolyan értelmes szuperhősös, még ha a főhős nem is olyan szuper. Kedves, aranyos, szórakoztató, minőségi.


 
goat2000   2016. 11. 13.

0

Az első rész is jó volt és a folytatás is jól sikerült. Nagyon jó a története, a cselekményszál, a szereplőket is nagyon jól kiválogatták , egy szórakoztató kalandfilmeket kaptunk.

 
pqrs   2016. 02. 08.

0

Ez az a film, ahol végképp elszúrták Zorro karakterét, próbálva azt viccessé tenni, ám csak egy izzadságszagú, ám néha élvezhető kalandfilm lett

Galéria (11)

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones

Videók (2)

A film összbevétele 142 400 065 dollár volt (imdb.com).

 

A folytatás számos címet kapott, míg végre megkapta a végleges változatot. Eredetileg "Zorro álarca 2" volt a címe, amit megváltoztattak "Zorro leleplezésére", ami az eredeti Ted Elliott és Terry Rossio által írt forgatókönyv címe is volt. Miután mégsem az általuk írt forgatókönyvet használták, megkapta a "Zorro 2" címet, amiből "Zorro visszatér" lett, míg végül a Sony Pictures a "Zorro legendája" mellett döntött.

(rbernadett)
 

Adrián Alonso Barona (Joaquin) nem beszél angolul, így minden sort fonetikusan tanult meg, ahogyan Antonio Banderas is tette A mambó királyai (1992) című filmben.

(rbernadett)