Elhunyt Art LaFleur

78 éves korában elhunyt Art LaFleur színész.

Art LaFleur 1943. szeptember 9-én született az Indiana állambeli Garyben, hozzátartozói közleménye szerint a színész tíz éven keresztül szenvedett Parkinson-kórban. Halálának hírét felesége, Shelley LaFleur közölte a nyilvánossággal.

Felsőfokú tanulmányait a Kentucky Egyetemen végezte, a diploma megszerzése után pedig a számos munkát elvállalt, mielőtt első szerepét a  Rescue from Gilligan's Island című produkcióban megkapta volna.

A színész pályafutása során közel 169 filmben és sorozatban volt látható. Legismertebb szerepei A grund, Oszkár, Halhatatlan szerelem és a Maverick - Halálos póker című filmekben, illetve olyan nagysikerű sorozatokban, mint a Baywatch, A szupercsapat és a J.A.G. - Becsületbeli ügyek voltak láthatóak.

“Nagylelkű és önzetlen ember volt, aki mindezt a színészetében bontakoztatta ki, ugyanakkor ilyen volt szeretteivel és barátaival szemben is” - olvasható Shelley LaFleur közleményében.

A színészt felesége és családja gyászolja. Nyugodjék békében!

#1
Art LaFleur

Art LaFleur

szül. 1943. 09. 09. - elhunyt 2021. 11. 17.
Gary, Indiana, Amerikai Egyesült Államok
Art LaFleur 1943. szeptember 9-én született az Indiana állambeli Gary városában, az Amerikai Egyesült Államokban. A Kentucky Egyetemen tanult, ahol futballozott is. Színészi karrierje előtt számos munkakörben dolgozott. 1975-ben, harmincegy éves korában Chicagoból Los Angelesbe költözött. Forgatókönyvíró szeretett volna lenni, de... több»